La Policia Local deté una dona a Altabix per entrar en un habitatge després d’aconseguir una còpia il·legal de la clau

La Policia Local deté una dona a Altabix per entrar en un habitatge després d’aconseguir una còpia il·legal de la clau

Els agents van acudir a l’habitatge després de rebre una telefonada d’una parella que denunciava que una dona havia entrat al seu domicili mentre ells estaven dins i es negava a abandonar-lo


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 15 de desembre una dona a Altabix per entrar en un habitatge després d’aconseguir una còpia il·legal de la clau.

Els agents van acudir a l’habitatge sobre les 20.50 hores després de rebre una telefonada d’una parella que denunciava que una dona havia entrat al seu domicili mentre ells estaven dins.

Els denunciants coneixien la dona, per la qual cosa van sospitar que s’havia fet una còpia no autoritzada de les claus en una de les seues visites anteriors. L’home va requerir la presència policial de manera immediata després de demanar-li que abandonara el domicili, però aquesta s’oposava manera enèrgica i reiterada.

La dotació policial va iniciar els esbrinaments per a determinar la relació de la implicada amb l’habitatge i van concloure que no estava empadronada ni posseïa documents ni objectes personals al seu interior. A més, els veïns que van ser preguntats tampoc la reconeixien.

D’altra banda, després de revisar les pertinences de la dona, els agents van trobar una targeta bancària a nom d’un veí d’aquest immoble, que va indicar que romania a l’espera de rebre-la a la bústia, per la qual cosa degué ser extreta d’aquesta per la implicada.

La dona, de 46 anys, va ser detinguda i traslladada a dependències policials.