La Regidoria de Joventut i Safami compleixen 25 anys col·laborant perquè els Reis Mags visiten i repartisquen regals a menors de famílies vulnerables mitjançant la campanya ‘Cap xiquet sense joguet nou’

La Regidoria de Joventut i Safami compleixen 25 anys col·laborant perquè els Reis Mags visiten i repartisquen regals a menors de famílies vulnerables mitjançant la campanya ‘Cap xiquet sense joguet nou’

Marga Antón, edil de l’àrea, supervisa els preparatius de la iniciativa ja consolidada, empresa conjuntament pel centre juvenil de Carrús i per la parròquia Sagrada Família


La Regidoria de Joventut, a través del centre juvenil de Carrús i de l’associació Safami de la parròquia Sagrada Família, compleixen 25 anys col·laborant perquè els Reis Mags visiten i repartisquen regals a menors de famílies vulnerables mitjançant la campanya ‘Cap xiquet sense joguet nou’. Associacions, comerços, col·lectius i persones anònimes també col·laboren amb aportacions d’elements lúdics per a arrancar un somriure als més xicotets en dates tan assenyalades.

La iniciativa consistirà, un any més, en la recepció de les seues majestats a les instal·lacions de l’església el 5 de gener de 19.00 a 20.30 hores. A les 21.00, els Reis eixiran cap als domicilis seleccionats amb la finalitat d’efectuar el repartiment solidari dels regals en persona als xiquets i a les xiquetes, ha concretat l’edil de Joventut, Marga Antón.

La recepció de les seues majestats a les instal·lacions del temple serà el 5 de gener de 19.00 a 20.30 hores. A les 21.00, els reis eixiran cap als domicilis seleccionats amb la finalitat d’entregar els paquets en persona als xiquets i a les xiquetes

La responsable municipal, que ha supervisat els preparatius al temple situat a la plaça Madrid, s’ha entrevistat amb Joaquín Martínez, el seu diaca; amb Javier Gómez, de Safami; i amb David Ibáñez i Jesica Castellino, del centre juvenil de Carrús. Antón ha explicat que ‘Cap xiquet sense joguet nou’ s’activa el mes previ al dia de Reis, en el qual, a més de la recollida, es fa un treball de selecció de les famílies a les quals aniran destinats. Després d’aquest pas, té lloc la planificació minuciosa de l’organització i de la logística per a entregar els paquets als infants.

L’edil, que ha agraït la seua labor a tots els actors que intervenen en aquesta campanya ja consolidada –especialment als joves–, ha tingut paraules de gratitud i elogi cap als voluntaris del centre juvenil de Carrús i de Safami: “Heu sigut capaços de brindar una resposta social, ja que heu acompanyat famílies en els seus moments més difícils i els heu fet veure que la vida val la pena”, ha manifestat.