Torna Halloween a l’Escorxador amb dos “escape rooms”, la Fira Terrorífica i la pel·lícula ‘The Rocky Horror Picture Show’

Torna Halloween a l’Escorxador amb dos “escape rooms”, la Fira Terrorífica i la pel·lícula ‘The Rocky Horror Picture Show’

L’edil de Joventut, Marga Antón, explica que “amb aquestes iniciatives, el que pretenem des de la Regidoria és fomentar alternatives d’oci saludable per als joves, proporcionar un ambient segur i incentivar la creativitat dels participants”


L’escape room Hospital Militar Z i habitació 013, la projecció interactiva de la pel·lícula The Rocky Horror Picture Show i la Fira Terrorífica són les activitats principals de l’‘Octubre de por’ presentat per la Regidora de Joventut, Marga Antón. La celebració de Halloween de l’Escorxador serà el pròxim dia 31 d’octubre entre les 17.00 i les 00.00 hores.

Ambdós escape rooms funcionen a través d’una preinscripció prèvia que els joves poden realitzar en la pàgina web de Joventut, a l’enllaç bit.ly/cronosjuventud. La projecció de The Rocky Horror Picture Show, en la qual el públic podrà participar per a influir en el desenvolupament de la història, comptarà amb dos passes a les 20.30 i a les 22.30 hores i les entrades s’arreplegaran a la taquilla una hora abans de cada passe. Per a formar part de l’obra interactiva també serà necessari consultar prèviament el llistat d’objectes requerits. D’altra banda, la Fira Terrorífica es realitzarà a la terrassa de l’Escorxador des de les 19.00 fins a les 00.00 hores, amb entrada lliure i amb la presència d’un discjòquei.

Les activitats van començar el divendres 21 d’octubre amb el taller de maquillatge i pròtesi SFX, que finalitzarà divendres que ve 28 d’octubre en la mateixa instal·lació cultural.

El divendres 28 a les 20.00 hores es durà a terme la projecció i el lliurament de premis del III Festival de Curts de Terror ‘Halloween la Baia’ al centre social de la pedania, programa que es realitza en col·laboració amb l’associació BaiaJovens i l’AMPA del CEIP La Baia. A més, el dissabte 29 començarà la Fireta de Halloween a partir de les 18.00 hores, amb el famós passatge del terror ‘Les fases de la por’ a les 20.00 hores.

“Amb aquestes iniciatives, el que pretenem des de la Regidoria és fomentar alternatives d’oci saludable per als joves, proporcionar un ambient segur i incentivar la creativitat dels participants”, ha explicat l’edil.

Els esdeveniments estan oberts a tota la ciutadania, que pot inscriure’s a través de la pàgina web elche.es/va/juventud on trobarà tota la informació necessària.