L’Ajuntament celebra al costat de la Federació de Penyes els 100 anys de l’Elx C.F amb un brindis i la col·locació d’una pancarta al pont de la passarel·la del Mercat

L’Ajuntament celebra al costat de la Federació de Penyes els 100 anys de l’Elx C.F amb un brindis i la col·locació d’una pancarta al pont de la passarel·la del Mercat

L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Vicente Alberola; del president del club, Joaquín Buitrago; del president de la Federació de Penyes, David Aranda; i del diputat provincial, Juan de Dios Navarro; a més de membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal


Es compleixen 100 anys de la inscripció de l’Elx Club de Futbol en la seu de la Federació Valenciana de Futbol. Per aquest motiu, la Federació Penyes de l’Elx ha commemorat aquest dia, 10 de gener, amb un brindis i amb la col·locació d’una pancarta al pont de la passarel·la del Mercat on es pot llegir: ‘La història d’un sentiment. L’orgull de tota una ciutat’. Un acte, que dona inici a les activitats organitzades amb el suport de l’Ajuntament i de la Diputació de la Província d’Alacant per a homenatjar el club il·licità, i que ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Vicente Alberola; del president del club, Joaquín Buitrago; del president de la Federació de Penyes, David Aranda; i del diputat provincial, Juan de Dios Navarro; a més de membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal.

“Hui estem celebrant un dels esdeveniments més grans que podem viure en la història de la nostra ciutat. Es compleixen 100 anys d’una de les efemèrides que passaran a la història en l’àmbit social i esportiu d’Elx”, ha manifestat Alberola, que ha destacat que “l’Elx C.F ja forma part de la nostra ciutat, és un dels grans referents culturals historicoesportius i és un dia per a celebrar i per a estar contents, ja que tenim un equip en Primera Divisió i un estadi magnífic”.

A partir de la pròxima setmana, la Federació té previst presentar el calendari d’actes amb les dates fixes. Entre les activitats programades pels “penyistes” destaquen diverses fan zones amb animació i joc per a abans dels partits, xarrades-col·loqui, un concurs per a escolars, portar el sentiment franjiverd als comerços, una trobada gastronòmica, diverses visites guiades per l’estadi Martínez Valero, la confecció de tifos, la subvenció d’un autocar per a un desplaçament, una exposició de 100 anys en blanc i verd, un homenatge als 100 abonats més antics i un sopar de gala, entre altres.