El pàrquing de la parcel·la on se situarà el Palau de Congressos entra en funcionament provisionalment

El pàrquing de la parcel·la on se situarà el Palau de Congressos entra en funcionament provisionalment

De les 200 places existents, 181 estan reservades per a turismes, set per a motos i altres set per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda


L’Ajuntament obrirà des d’aquesta vesprada, 27 de febrer, de manera gratuïta, l’aparcament provisional on es construirà el futur Palau de Congressos, al costat de l’Éstació d’Autobusos i enfront de la Universitat Miguel Hernández (UMHE). De les 200 places existents, 181 estan reservades per a turismes, set per a motos i altres set per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda.

S’ha reforçat l’enllumenat i per a l’adequació del solar s’ha emprat llast i reg asfàltic

Per a l’adequació del solar i per a aplanar el terreny s’ha emprat llast i reg asfàltic a causa de l’alt cost que suposava asfaltar la superfície. Les places s’han marcat amb pintura, s’ha reforçat l’enllumenat i s’han instal·lat panells informatius per a facilitar l’accés i l’eixida a l’aparcament que es realitzarà pel carrer José Sánchez Sáez.

El pàrquing es mantindrà de manera temporal mentre es redacta el projecte del Palau de Congressos i s’inicien les obres amb l’objectiu de facilitar l’estacionament a les persones que durant el dia vulguen accedir al centre històric i comercial de la ciutat i a la nit als residents del barri de la Sabatillera i d’Altabix.

Aquesta actuació se suma a unes altres que estan en marxa en diferents punts de la ciutat que suposaran la creació d’un miler de places d’aparcament gratis.