L’Ajuntament obri el termini per a sol·licitar les ajudes municipals a la rehabilitació d’edificis

L’Ajuntament obri el termini per a sol·licitar les ajudes municipals a la rehabilitació d’edificis

La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, explica que es poden sol·licitar fins al 18 de juliol, a través de la Seu Electrònica i OMAC, i que existeix una partida de 500.000 euros, ampliable a 700.000, per a poder atendre les sol·licituds


La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, ha informat que està obert el termini per a sol·licitar les ajudes municipals a la rehabilitació d’edificis.

“Ja s’ha obert el termini per a la sol·licitud d’ajudes per a actuacions de conservació i/o millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat d’edificis d’habitatges. Unes ajudes de les quals es poden beneficiar les comunitats de propietaris, les agrupacions de comunitats de propietaris, les cooperatives d’edificis de tipologia residencial col·lectiva o els propietaris únics d’edificis d’habitatges de tipologia residencial col·lectiva situats al terme municipal d’Elx”, ha apuntat la regidora, que ha dit que el termini finalitza el 18 de juliol de 2023 i es poden sol·licitar en la seu electrònica, així com a les OMAC.

Arabid recorda que el Govern Municipal ja va posar en marxa la passada legislatura una línia d’ajudes a la millora de l’accessibilitat, de la seguretat i rehabilitació d’habitatges a Elx. Un capítol d’ajudes que ha anat creixent al llarg dels anys i que en 2022 va permetre que es donaren ajudes a comunitats de propietaris d’entre 3.000 i 28.000 euros fins a sumar un total de 510.000 euros. Ajudes que es van destinar a la col·locació d’ascensors o a la creació de rampes en moltes comunitats de propietaris de barris com ara Carrús.

Fruit de l’èxit d’aquestes ajudes en anteriors edicions, el Govern Municipal, ha tret una nova convocatòria per a enguany el termini de la qual ja s’ha obert.

La partida destinada a aquest efecte torna a estar dotada de 500.000 euros, encara que el pressupost municipal contempla la possibilitat d’ampliar-les fins a 700.000 euros en funció de les peticions rebudes.

Tota la informació està disponible en: https://bit.ly/3GVtXwG