Chiqui Lora substitueix El Jose i The Blísters The Liverpool Band en la programació de l’Elx Street Food Market

Chiqui Lora substitueix El Jose i The Blísters The Liverpool Band en la programació de l’Elx Street Food Market

El regidor de l’àrea, Felip Sànchez, destaca que la resta del cartell es manté sense canvis i manifesta que aquestes modificacions no afectaran l’esperit d’aquest esdeveniment que se celebrarà al passeig de l’Estació aquest cap de setmana i que s’espera que siga tot un èxit


El regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Elx, Felip Sànchez, ha explicat que, després que s’haja hagut d’ajornar l'”Elx Street Food Market” als dies 26, 27 i 28 de maig a causa de la previsió de fortes pluges, ha sigut necessari fer alguns ajustos en la programació a causa de la disponibilitat dels artistes.

Així, The Blisters, substituiran The Liverpool Band en el cartell i actuaran el dissabte 27 a les 13.00 hores, mentre que Chiqui Lora substitueix El Jose i farà el concert a les 21.30 del dissabte.

Tal com ha dit Sànchez, la resta de la programació es manté com estava previst: El Diluvi eixirà a l’escenari el divendres a les 21.30 hores i Billy Bond Band, Xeco Rojo, i Javier Ojeda el diumenge, 12.30, 13.30 i 20.30 hores, respectivament.

El regidor també ha manifestat que aquests mínims canvis no afectaran l’esperit d’aquest esdeveniment que se celebrarà al passeig de l’Estació i que s’espera que siga tot un èxit.