El Consell col·labora amb VisitElche per a potenciar la promoció turística de la ciutat

El Consell col·labora amb VisitElche per a potenciar la promoció turística de la ciutat

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 130.000 euros a VisitElche a través d’un conveni de col·laboració


El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’organisme autònom VisitElche per a potenciar la promoció turística de la ciutat durant 2023.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 130.000 euros perquè VisitElche duga a terme les actuacions per a potenciar i promocionar la ciutat com a referent en el turisme cultural.

A través d’aquest acord es pretenen impulsar diferents accions per a promocionar l’oferta turística i cultural d’Elx en el mercat portugués, un mercat emergent i amb connexió directa a la Comunitat Valenciana a través dels aeroports de Lisboa i Porto.

En concret, mitjançant aquest conveni s’impulsarà una acció promocional de màrqueting de carrer, que tindrà lloc en un espai públic de Lisboa per a donar a conéixer el Palmerar d’Elx.

També es durà a terme a Lisboa, en col·laboració amb l’Oficina Espanyola de Turisme de Lisboa, una presentació del destí Elx a mitjans de comunicació especialitzats i a agents del sector turístic. A més, s’impulsarà també una campanya de comunicació per a transmetre els valors patrimonials i culturals d’Elx a la capital portuguesa.

La ciutat d’Elx és una de les poques amb tres béns inscrits en les diferents categories de Patrimoni Mundial de la Unesco: el Palmerar, el Misteri d’Elx i el Museu Escolar de Puçol, als quals cal afegir les seues platges, espais naturals, cultura, gastronomia i festes.