Promoció econòmica lliura els premis a la innovació empresarial il·licitana de juliol, agost i setembre

Promoció econòmica lliura els premis a la innovació empresarial il·licitana de juliol, agost i setembre

Els premiats ofereixen idees originals com una alternativa al sucre en aliments amb dàtils processats, una vitroceràmica d’inducció invisible en la placa i l’ús de la paraula per a crear riquesa econòmica i cultural


El regidor de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació, Samuel Ruiz, ha lliurat este matí en la Sala del Consell els ‘Premis Iniciativa Emprenedora’ dels mesos de juliol, agost i setembre. L’edil ha donat l’enhorabona als guanyadors i ha destacat que “amb persones valentes com vosaltres, que estan disposades a crear empreses i ocupació a través de les seues iniciatives, posant-se al capdavant de negocis sent exemple d’innovació, gestió, treball i sacrifici.”

L’Oficina Municipal per a la Iniciativa Emprenedora ha dotat els guardonats amb un premi de 1.000 euros, que hauran de destinar íntegrament en la seua activitat empresarial, a més d’altres avantatges com l’accés gratuït a programes de suport a l’emprenedoria del Parc Científic de la UMH, un bàner de publicitat gratuïta en la web de l’Associació d’Empreses de Serveis d’Elx i Comarques (AESEC), entre altres beneficis empresarials.

El guardonat a la iniciativa emprenedora del mes de juliol és Carlos Coquillat pel seu projecte empresarial ‘The Cottage Ritual’ que ofereix dàtil processat com a alternativa al sucre, i així endolcir de forma més saludable. “Estem venent productes com gelat o càpsules de café i prompte tindrem orxata, endolcits amb dàtil, el fruit més preuat de la nostra ciutat amb molta aportació nutricional”, ha revelat Coquillat.

El regidor Samuel Ruiz ha felicitat els guardonats pel seu enginy i els ha desitjat sort en el futur a les empreses

La guanyadora a la iniciativa emprenedora d’agost és Rosario Sobrino amb el seu projecte ‘MR Estudio de Cocinas’. La firma destaca pel ‘Cooking Surface’ una innovadora placa d’inducció invisible. “Es cuina sobre la superfície de la placa de cocció i s’aconseguix tindre un espai amb una inducció ràpida, segura i més neta”, ha apuntat Nebot.

Finalment, la seleccionada amb el millor projecte empresarial del mes de setembre és Verónica Gibbs pel seu projecte ‘Guashabita’. És una editorial digital per a ajudar les empreses en les vendes a través del bon ús de la paraula amb el Copywriting, el SEO per a millorar el posicionament de les pàgines web i l’edició de llibres. “Genere riquesa econòmica i promoc la cultura”, ha afirmat Gibbs.