Arriba la iniciativa ‘Impulsa Ocupació’ per a formar i millorar l’orientació laboral dels il·licitans

Arriba la iniciativa ‘Impulsa Ocupació’ per a formar i millorar l’orientació laboral dels il·licitans

La fira serà un punt de trobada entre ocupadors, centres de formació i futurs emprats on podran confeccionar i entregar el seu currículum


La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació ha presentat la Fira ‘Impulsa Ocupació’ una innovadora proposta que tindrà lloc del 10 al 18 de novembre al Centre Comercial l’Aljub. La instal·lació es convertirà en un punt de trobada entre els aspirants que busquen treball, formar-se o desenvolupar-se en el món laboral. Tindran contacte amb centres educatius com la UNED o la UMH, empreses com ara Esprintadora, Natural Telecom o Gioseppo, i també institucions i sindicats com ara CCOO o UGT.

L’Ajuntament disposarà d’un estand on oferirà assessorament personalitzat sobre els serveis d’intermediació de l’Agència Municipal de Col·locació i la iniciativa ‘Elx Orienta’. El regidor de l’àrea, Samuel Ruiz, ha destacat que “treballem per a promoure el desenvolupament econòmic de la nostra ciutat, mitjançant el foment de l’ocupació, de la formació i l’impuls a la creació de noves empreses”. “Per això ens complau col·laborar amb aquest important esdeveniment de cerca activa d’ocupació per a afavorir l’ocupabilitat a Elx”, ha afegit.

L’objectiu de les jornades és que els assistents puguen millorar la seua formació, obtinguen oportunitats d’ocupació i motivació i, d’altra banda, que les empreses troben el talent necessari per als llocs de treball oferits.

Daniel Párraga, gerent del CC l’Aljub, ha anunciat la programació de les jornades. En l’esdeveniment hi haurà conferències impartides per experts que brindaran consells sobre emprenedoria i com destacar en el mercat laboral. “Impulsa Ocupació no és només una fira a l’ús, és una activitat 360º que oferirà intermediació laboral” ha declarat.

Les sales de cinema del centre comercial l’Aljub acolliran conferències i xarrades informatives sobre emprenedoria o com afrontar una entrevista de treball

Les ponències oferiran eines de cerca activa d’ocupació, motivació, alternatives laborals i ocupabilitat de determinats sectors. Exposició de testimoniatges empresarials, de la mà d’empresaris i directius de rellevància. Entre les activitats cal destacar:

-Tallers com ara ‘Et convide a apostar per la inclusió’, ‘Com fer un currículum d’infart’ o ‘estratègies per a l’èxit laboral’.

-‘Enlaira la teua carrera professional’ tindrà lloc tots els dies que dure la fira, del 10 al 18 de novembre, assessorament, formació i Networking per a trobar l’ocupació somiada.

-La conferència ‘El Ball del Talent’ per Daniel Aragó, exdirectiu dels 40 principals, mostrarà el full de ruta més eficient per a multiplicar les oportunitats laborals. Serà el 10 de novembre a les 18.30 h. També l’esdeveniment ‘Match Ball’ de la mà d’Ester Martínez i Fernando Botella el 18 de novembre a les 18 h.