L’Ajuntament dona suport a les empreses de calçat il·licitanes a la MICAM

L’Ajuntament dona suport a les empreses de calçat il·licitanes a la MICAM

L’alcalde, Pablo Ruz, al costat del regidor de Promoció Econòmica, Samuel Ruiz, han visitat les 50 marques il·licitanes que han presentat les seues noves col·leccions a la fira de calçat de Milà


L’alcalde, Pablo Ruz, al costat del regidor de promoció Econòmica, Samuel Ruiz, han visitat la 97a edició de Micam, la fira internacional dedicada a la moda i al negoci del calçat, que se celebra dos vegades a l’any a la ciutat italiana de Milà del 18 al 21 de febrer.

Més de 100 expositors espanyols, mig centenar valencians i un total de 36 il·licitans han presentat les seues col·leccions de calçat per a la temporada tardor-hivern 2024-2025 a la fira Micam. El dilluns, 19 de febrer, Ruz ha visitat alguns dels estands d’empreses de calçat d’Elx acompanyat per la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

 

L’alcalde ha recordat el compromís del govern amb els empresaris que “són els que contribueixen a posar el nom d’Elx en el més alt”

“Estem acompanyant més de 50 marques il·licitanes que estan portant el nom d’Elx fins ací, fins a la capital mundial de la moda relacionada amb el calçat”, ha assenyalat l’alcalde, que a més ha afegit que “el govern municipal ja ha deixat clar que als empresaris els posem una catifa roja perquè són els que generen treball, oportunitats i esperança així com els que contribuïxen a posar el nom de la ciutat en el més alt del disseny de la moda i del calçat”.