L’Ajuntament firma el conveni de col·laboració amb AEC per a Futurmoda 2024

L’Ajuntament firma el conveni de col·laboració amb AEC per a Futurmoda 2024

El regidor de promoció Econòmica, Samuel Ruiz, ha indicat que amb aquesta firma “l’Ajuntament demostra el seu compromís amb el suport a una de les fires més importants d’Europa”


La Sala del Consell ha acollit la firma del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Elx i l’Associació Espanyola d’Empreses de Components per al Calçat (AEC) per a Futurmoda 2024, la Fira Internacional de Components per al Calçat i la Marroquineria.

En la firma han sigut presents el regidor de Promoció Econòmica, Samuel Ruiz; el president de l’Associació d’Empreses de Components per al Calçat, Manuel Román; el president de Futurmoda, José Antonio Ibarra i el director general de l’AEC, Álvaro Sánchez.

Samuel Ruiz ha indicat que “amb aquest conveni l’Ajuntament d’Elx vol continuar demostrant el seu compromís amb aquesta fira tan emblemàtica, de les més importants d’Europa que arrela a la nostra ciutat des de fa més de 25 anys” i a més ha afegit que “la finalitat és fer costat a la promoció de la fira per a poder dinamitzar el sector dels components per al calçat i potenciar la participació de les empreses en Futurmoda”.

La 51 edició de Futurmoda se celebrarà els dies 13 i 14 de març a Fira Alacant amb 230 expositors i 236 firmes nacionals i internacionals

La 51 edició de la Fira Internacional de Components del Calçat, Futurmoda, tindrà lloc els pròxims 13 i 14 de març al Pavelló 2 de Fira Alacant. Més de 12.500 metres de fira que albergaran 230 expositors amb 236 firmes representades, un 70% d’aquestes nacionals i un 30% internacionals. Els principals països que exposaran en la fira són Espanya, França, Portugal, Itàlia, Alemanya, Turquia, Indonèsia i la Xina. “Malgrat la situació, hem aconseguit mantindre les mateixes xifres quant a nombre d’expositors i superfície respecte a l’última edició de març de 2023”, ha destacat el president de Futurmoda, José Antonio Ibarra.

La fira comptarà durant els dos dies amb una alta oferta expositiva en cuirs i pells, components i accessoris del calçat, tèxtils i sintètics, maquinària i tecnologia, prefabricats i acabats, així com productes químics. S’espera que acudisquen a Futurmoda visitants professionals d’almenys una vintena de països europeus, africans i sud-americans com Alemanya, Algèria, el Perú, França, Xile o el Marroc.