Elx dona plançons de xop il·licità al Reial Jardí Botànic de Madrid

Elx dona plançons de xop il·licità al Reial Jardí Botànic de Madrid

El regidor de Medi Ambient ha rebut el conservador de col·leccions de plantes vives del jardí, J. Alex Gómez, amb l’objectiu de promocionar la singularitat botànica de l’exemplar il·licità


El Conservador de col·leccions de plantes vives del Reial Jardí Botànic de Madrid, J. Alex Gómez, ha visitat Elx després de la invitació de l’Ajuntament, amb l’objectiu de conéixer la diversitat vegetal de la ciutat i en particular dels xops il·licitans, un tipus d’arbre que només es troba a la ciutat.

En la seua visita, ha sigut rebut pel regidor d’Agricultura, Medi Ambient i Palmerar, José Antonio Román, que li ha entregat un exemplar de bonsai de xop il·licità, reproduït per Pepe Ferrando, mestre en la tècnica de la cura del bonsai des de fa més de 30 anys.

De la mateixa manera, l’Ajuntament ha donat al Reial Jardí Botànic diversos plançons de xop il·licità, així com bonsais del mateix exemplar perquè s’exposen de manera permanent a Madrid.

La trobada ha finalitzat amb la visita guiada de J. Alex Gómez per l’hort del Monjo, La Glorieta i el Parc Municipal, llocs on es concentren més exemplars a més del paratge d’Aigua Dolça i Salà.