L’Ajuntament instal·larà pèrgoles als centres educatius

L’Ajuntament instal·larà pèrgoles als centres educatius

Aquesta iniciativa es durà a terme al Centre d’Educació Especial Tamarit juntament amb El Toscar, Menéndez Pelayo, Jorge Guillén, la Baia, Candalix, Sanchís Guarner, Mestre Canaletes i Alcúdia


L’Ajuntament d’Elx continua amb el seu projecte per a fer els patis dels centres educatius més sostenibles. En aquesta ocasió, s’instal·laran pèrgoles als centres educatius com el Centre d’Educació Especial Tamarit i els col·legis públics El Toscar, Menéndez Pelayo, Jorge Guillén, la Baia, Candalix, Sanchís Guarner, Mestre Canaletes de Perleta i Alcúdia. La inversió serà de 70.000 euros per a la instal·lació de les pèrgoles i es realitzaran en funció de cada pati i l’espai que tinga disponible el centre.

La regidora d’Educació, María Bonmatí, ha destacat que “aquestes peticions són la resposta a sol·licituds que ha fet tota la comunitat educativa d’aquests nou centres a l’Ajuntament. I per això, continuarem treballant a millorar les instal·lacions educatives del nostre municipi”.

Per part seua, el regidor de Contractació i Serveis Públics, Claudio Guilabert, ha assenyalat que “aquesta serà una actuació que es prorrogarà durant tots els anys d’aquesta legislatura ja que la nostra intenció és satisfer la necessitat i combatre les altes temperatures en tota la comunitat educativa del municipi d’Elx”.

 

Aquest projecte té com a objectiu fer els patis més sostenibles i que garantisquen la salut dels més xicotets

D’altra banda, la directora del col·legi Candalix, Lara Martínez, ha agraït a l’Ajuntament, “per la instal·lació de les pèrgoles perquè són molt necessàries en els mesos més calorosos i al final, és un benefici per a tots els xiquets”.

A més d’aquest projecte, se sumen les actuacions que es realitzen al perímetre dels col·legis com el repintat dels passos de vianants al costat de la senyalització amb pictogrames. Des de Mobilitat també estudien la possibilitat d’implantar el ‘Kids and Go’ perquè, en diferents centres educatius, es facilite l’accés als pares per a deixar als seus fills al col·legi.