Programa “Puntos Cardinales” en Ràdio Jove Elx

Puntos Cardinales és el programa que Ràdio Jove destina al món de la Cooperació Internacional al Desenvolupament. S’emet en directe els dimarts, de 13.00 a 14.00 hores en el 107.5 d’FM.

Ràdio Jove és l’emissora que l’Ajutament d’Elx posa a disposició dels ciutadans, especialment els joves, a través del 107.5 d’FM.

Amb programació 100% local, l’emissora emet programes i tota la informació de les activitats relacionades amb la ciutat, l’esport, l’actualitat musical, entrevistes a artistes, temes de medi ambient, literatura, societat, entreteniment i cultura en general.

També pots escoltar la transmissió en línia en el teu ordinador, polsant en aquest enllaç, i a través del telèfon mòbil, per a sistemes IOS i Android, buscant-nos en TuneIn 

En relació amb el món de la Cooperació, des de Ràdio Jove s’emet Puntos Cardinales. El programa aborda temes relacionats amb la solidaritat i la cooperació per al desenvolupament en els països més desafavorits, des de l’òptica de les accions que es poden emprendre en el nostre àmbit més pròxim. Amb això tracta de promoure la interiorització del concepte de ciutadania global, i la presa de consciència sobre temes tan importants com ara la lluita contra la pobresa extrema, l’educació, la lluita contra les malalties, la igualtat entre homes i dones, el comerç just  o el respecte i la conservació del medi ambient.

Puntos Cardinales consta de notícies d’actualitat sobre el món de la Cooperació, entrevistes a ONG, agenda d’activitats, música i, en general, qualsevol aspecte que servisca per a la sensibilització de la població i la presa de consciència crítica amb la situació de pobresa dels països menys desenvolupats.

Tots els programes emesos poden escoltar-se fent clic ací