Campanya escolarització 2020/2021

Campanya d’escolarització 2020/21

Com cada any, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Elx posa en marxa la campanya d’escolarització, amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania tota la informació necessària per a formalitzar la matriculació de l’alumnat en els diferents centres docents sostinguts amb fons públics del nostre municipi.

Davant la situació excepcional que estem vivint, les administracions públiques han hagut d’adaptar-se i prendre mesures extraordinàries que permeten garantir els mecanismes necessaris per a la preparació i posada en marxa del pròxim curs escolar.

La Regidoria d’Educació treballa en la campanya informativa d’escolarització, a través de la difusió de diferents vídeos informatius i tutorials sobre qüestions relatives a aquest procés.

També, els dies 8 i 9 de juny a les 18:00 hores es realitzaran videoconferències  que podran seguir-se en directe per la pàgina de Facebook  de l’Ajuntament d’Elx, en les quals s’informarà detalladament de tot el procés d’admissió, de com emplenar una sol·licitud de manera electrònica i es donarà cabuda també a preguntes en directe de les famílies, que seran ateses per Inspecció Educativa i tècnics de la Regidoria d’Educació. Més informació açí.

Qüestions rellevants:

  • Procediment d’admissió es tramitarà de manera electrònica.
  • Es prorroguen per al pròxim curs 2020-2021 les àrees d’influència vigents en l’actual curs (zones escolars) a l’efecte d’escolarització.
  • S’ajorna la implantació del programa d’educació plurilingüe i intercultural al curs 2021-2022 per a Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i Formació de Persones Adultes.
  • Es dona continuïtat en els centres educatius per al curs 2020-2021 dels mateixos programes d’educació plurilingüe i intercultural que s’han aplicat durant el curs 2019-2020.
  • El sorteig de les lletres de desempat ha sigut: QU per al primer cognom y OO per al segon.

 

Informació complementària

Manual assistent telemàtic Generalitat Valenciana per a la sol.licitud d'admissió Ifnantil/Primària Veure enllaç


Vídeos- tutorials campanya escolarització 2020-2021