Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

22 Abril – Día Internacional de la Terra

22 abril 2017 - 23 abril 2017

A l’abril de 2009, l’Assemblea General de l’ONU va aprovar una resolució en què assenyalava el 22 d’abril com el Dia Internacional de la Mare Terra, servint com a reconeixement oficial a la celebració del Dia de la Terra per part d’un nombre creixent de països des de 1970. Aquest dia es dedica habitualment a donar a conéixer els greus problemes mundials relacionats amb el tipus de desenvolupament no sostenible i les seues implicacions ambientals, socials i econòmiques.

 

Activitats al PNM del Clot de Galvany:

Dies 22 i 23 d’abril

10.00 – 12.00 h. Visita temàtica guiada: “Platges, usos i abusos”. Acabada d’inaugurar la temporada de bany, i amb una visita a les platges del paratge de la mà dels nostres monitors, els visitants tindran l’oportunitat d’observar plantes, animals i rastres de fauna pròpia d’aquests ambients. També s’estudiarà sobre el terreny l’impacte que produeix la presència i determinades conductes humanes en aquest tipus d’ambient, i com podem gaudir de les nostres platges minimitzant o eliminant aquests impactes.

16.00 – 17.30 h. Taller teoricopràctic: “Jardí mediterrani viu. Plantes autòctones a casa”. Per mitjà d’una visita detallada al nostre jardí, en l’Aula de la Natura, coneixerem plantes autòctones aptes per al seu ús en jardineria, el paper que poden exercir en els nostres jardins, la seua escassa necessitat d’atenció i la seua aportació a la conservació d’espècies d’interés de flora i fauna, promovent l’existència d’espècies autòctones i combatent la propagació d’espècies exòtiques invasores. La vesprada es completarà amb una breu visita als nostres vivers forestals i un xicotet treball pràctic que inclou un obsequi final.

És necessària la inscripció gratuïta telefonant al núm. 966658028 de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 h.

Organizers

Regidoria de Medi Ambient
Regidoria de Medi Ambient

Venue

Clot de Galvany
Clot de Galvany
elche, alicante 03195 España
+ Zoom Map
Phone:
966658028
Website:
http://www.clotdegalvany.es/