Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Segon cap de setmana de Maig – Día Internacional de les Aus Migratòries

13 Maig 2017 - 14 Maig 2017

El Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA) va acordar celebrar aquest dia el segon cap de setmana de maig, organitzat per les secretaries de la Convenció sobre la Conservació de les Espècies Migratòries d’Animals Silvestres (CMS) i l’Acord sobre la Conservació de les Aus Aquàtiques d’Àfrica i Euràsia (AEWA), dos tractats internacionals administrats pel PNUMA. Cada any es marca un tema específic, tots ells relacionats amb la importància de les aus migratòries.

Activitats al PNM del Clot de Galvany:

Dies 13 i 14 de maig

10.00 – 12.00 h. Visita temàtica guiada: “Aus migratòries al Clot”. Els monitors guiaran el visitant durant un passeig pel paratge destinat a observar, identificar i estudiar la conducta de les aus migradores que ens visiten en aquesta època, moltes de les quals arriben amb la intenció de reproduir-se i, per això, és possible que s’hi observen “parades nupcials”, nius i, tal vegada, els primers pollastres de les aus més “matineres”. Es facilitaran prismàtics i guies d’aus a aquelles persones que no tinguen aquest tipus de material, i els monitors portaran telescopis per a facilitar-ne l’observació.

16.00 – 17.30 h. Taller teoricopràctic: “Aus migratòries al Clot”. Després d’una breu introducció, on s’explicarà com s’adapten les aus al seu entorn i el sentit de les migracions com a sistema d’adaptació, es realitzarà una visita a les tolles per a observar les aus i identificar les espècies migratòries existents.

És necessària la inscripció gratuïta telefonant al núm. 966658028 de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 h.

Organizer

Regidoria de Medi Ambient
Phone:
966658028
Email:
mediambient@elx.es
Website:
http://www.clotdegalvany.es/

Venue

Clot de Galvany
Clot de Galvany
elche, alicante 03195 España
+ Zoom Map
Phone:
966658028
Website:
http://www.clotdegalvany.es/