Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dia Internacional de la Terra

20 abril 2019 - 21 abril 2019

A l’abril de 2009, l’Assemblea General de l’ONU va aprovar una resolució que assenyalava el 22 d’abril com el Dia Internacional de la Mare Terra, i serveix com a reconeixement oficial a la celebració del Dia de la Terra per part d’un nombre creixent de països des de 1970. Aquest dia es dedica habitualment a donar a conéixer els greus problemes mundials relacionats amb el tipus de desenvolupament no sostenible i les seues implicacions ambientals, socials i econòmiques.

Activitats en el PNM del Clot de Galvany:

Dies 20 i 21 d’abril.

10.00-12.00. Visita temàtica guiada: “Platges, usos i abusos”. Acabada d’inaugurar la temporada de bany, i a través d’una visita a les platges del paratge de la mà dels nostres monitors, els visitants tindran l’oportunitat d’observar plantes, animals i rastres de fauna pròpia d’aquests ambients. També s’estudiarà sobre el terreny l’impacte que produeix la presència i determinades conductes humanes en aquest tipus d’ambient i com podem gaudir de les nostres platges minimitzant o eliminant aquests impactes.

16.00-17.30. Taller teòricopràctic: “Jardí mediterrani viu. Plantes autòctones a casa”. A través d’una visita detallada al nostre jardí, a l’Aula de la Natura, coneixerem plantes autòctones aptes per al seu ús en jardineria, el paper que poden exercir als nostres jardins, la seua escassa necessitat de cures i la seua aportació a la conservació d’espècies d’interés de flora i fauna, promovent l’existència d’espècies autòctones i combatent la propagació d’espècies exòtiques invasores. La vesprada es completarà amb una breu visita als nostres vivers forestals i un xicotet treball pràctic que inclou un xicotet obsequi final.

Apunta-t’hi! Emplena el formulari o telefona a la Regidoria de Medi Ambient al 966 658 028.

*Per a poder assistir-hi es necessita confirmació d’inscripció.

NOTA IMPORTANT: No es tindran en compte les inscripcions realitzades després de les 14 hores del dia 19 d’abril, degut al nostre horari d’oficina.

Details

Start:
20 abril 2019
End:
21 abril 2019
Event Categories:
, ,
Website:
https://clotdegalvany.es/dia-internacional-de-la-tierra/

Venue

Clot de Galvany
Clot de Galvany
elche, alicante 03195 España
+ Zoom Map
Phone:
966658028
Website:
http://www.clotdegalvany.es/