Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

‘Fábula’ en L’Escorxador

06 Juliol 2018

21.00 hores

Obra multidisciplinària. Espai Escènic.

Companyia: Asociación Scholectronic

Durada: 40 minuts

FÁBULA és un projecte escènic artístic que uneix tres disciplines diferents en directe: dansa contemporània, visuals interactives generades a temps real i música acústica i electroacústica. L’espectacle té com a eix central la dansa, la coreografia de la qual se sincronitza amb música original d’estil compositiu medieval i que interactua amb imatges inspirades en el bestiari medieval d’Oxford. La creació de l’espectacle i la composició de la música estan a càrrec de Marina García Jiménez, també responsable del disseny d’imatges i la seua imbricació amb la dansa juntament amb el programador i dissenyador de visuals interactives David Andrés Martín-Pozuelo. Es tracta d’una vivència contemporània interactiva de dansa, imatges i música que utilitza tecnologia innovadora i llenguatges de programació que permeten la interacció a temps real entre músics, ballarins i imatges. Al llarg de 40 minuts aproximats repartits en diverses escenes es convida l’espectador a un viatge oníric, homenatge al nostre ecosistema, recreant animals i plantes llegendaris propis del bestiari medieval per a transportar-lo sensorialment a un espai imaginari.
Autora, guió, direcció, composició musical, disseny, programació de sensors interactius: Marina García.
Disseny, programació d’imatges interactives: David Andrés Martín, Marina García.
Adaptació de textos: Montse Martí.
Músiques: Marina García (kamancheh, dilruba, viola de roda, sylphyo), Isabella Láuzara (laúd, mandolina, salterio), Clara Bueno (cantante).
Dansa contemporània: Raquel Linares , Héctor Manzanares, Alba Ortiz.

 Entrades: lliure amb invitació que es repartirà una hora abans de l’obra en la taquilla de l’Escorxador (màxim 2 per persona).

Details

Date:
06 Juliol 2018
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , ,

Organizers

Elx Cultura
Elx Cultura

Venue

L’Escorxador CCE
Carrer Curtidors, 23
Elx, Alacant 03203 España
+ Zoom Map
Phone:
96 665 82 30