Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jornada: Gira Dones (Troba la teua ruta)

13 Desembre 2018 @ 10:00 - 15:00

Jornada: Gira Dones (Troba la teua ruta)

Imparteix: “Gira Dones, un projecte de Coca-Cola, organitzat per Dona activa”.

Col·labora: COCA-COLA, DONA ACTIVA

Presentació

Gira Dones és un programa finançat per Coca-cola que naix del compromís de la multinacional a afavorir el suport econòmic a 5 milions de dones fins al 2020 (5by20) a través de l’apoderament i l’emprenedoria. Formulat sota els objectius de Nacions Unides sobre foment del lideratge femení, el programa va ser premiat com la “Millor iniciativa global per a l’apoderament econòmic de les dones” en el Fòrum Econòmic de Lideratge.

Objectius del programa

El programa Gira Dones va ser creat amb la voluntat de brindar eines d’apoderament a dones. La seua arribada a Espanya es remet a l’any 2016, i actualment Gira Dones es troba en la seua segona fase d’implementació. L’objectiu actual del programa és apoderar a través de l’emprenedoria a 3000 dones d’Espanya d’àmbit urbà i rural.

El rol de Dona activa

Dona activa és una de les tres associacions implementadores del programa Gira Dones a Espanya. Aquest és el seu primer any com a soci implementador i les seues zones de treball són Catalunya, lloc on té la seu, Balears, Comunitat Valenciana i País Basc.

L’associació compta amb més de 15 anys d’experiència en la formació, el suport i l’apoderament femení a través de formacions d’inserció professional, així com a través de programes centrats en l’acompanyament a l’emprenedoria. Formada per dones líders d’associacions de dones emprenedores i d’empreses de renom a Catalunya, l’associació implementa programes per a reduir les desigualtats entre dones i homes, i hi trava específicament les desigualtats econòmiques.

Les fases de Gira Dones

Gira Dones és un programa dissenyat en tres etapes: (1) Troba la teua ruta, (2) Inicia el teu viatge i (3) T’acompanyem.

Troba la teua ruta consisteix en la participació en un taller presencial dividit en dues sessions, al llarg de les quals es treballa la situació personal, els desitjos professionals i les competències tant personals com laborals de les participants, sense oblidar, és clar, el seu entorn. Durant la formació s’introdueix el model CANVAS d’emprenedoria, s’explica el seu funcionament i es presenta el curs en línia, és a dir la segona etapa de Gira Dones, “Inicia el teu viatge”.

Cal assenyalar que aquestes sessions duren cinc de mitjana i s’hi treballen individualment i grupal els diferents temes. El dinamisme de les sessions i la posada en comú de les experiències són fonamentals per a establir un bon clima de diàleg i treball que pretenen culminar en una xarxa de suport d’emprenedores.

Inicia la teua ruta és una formació en línia a la qual accedeixen totes les participants que finalitzen els tallers. En la plataforma, les usuàries treballen durant 10 setmanes les diferents etapes proposades en el model CANVAS, comptant amb el suport constant d’una mentora. En finalitzar el programa, deu projectes són seleccionats per a participar en l’última etapa de Gira Dones, “T’acompanyem”. En aquesta etapa, les finalistes compten durant sis mesos amb el suport d’una incubadora i una mentoria. Finalment, tres d’aquests projectes són premiats amb 3000€ per a facilitar la seua posada en marxa. Aquests, a més, compten amb una mentoria prolongada sis mesos més.

Les formadores de Dona activa

 Dona activa treballa amb un ampli perfil de formadores, totes elles especialitzades en la temàtica del gènere. La seua formació de base és heterogènia ciències socials i humanitats en la seua majoria, amb especialitzacions en la gestió empresarial amb èmfasi en la promoció de l’emprenedoria i el coaching.

 

Data: 13 de desembre del 2018.

Horari: 10.00 a 15.00 h.

Lloc: Centre de Desenvolupament Empresarial d’Elx.

 

Entrada gratuïta – Limitada a l’aforament

Inscripcions en:

https://preinscripcion.giramujeres.com/dona

Per a més informació:

Tlf: 966 658 235

 

Organizer

Promoció Econòmica
Phone:
966 658 000
Website:
http://elcheemprende.com/

Venue

Centre de Desenvolupament Empresarial
C/ Cauce, 7
Elx, Alacant 03206 España
+ Zoom Map