Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Les filles de illighadad en L’Escorxador d’Elx

14 Juliol 2018

22.00 hores

Música. Terrassa de L’Escorxador

Durada: 90 minuts

No hi ha intermediaris entre l’impuls original i el so que regalima l’impacte que les tres artistes nigerines (que no nigerianes) aconsegueixen articular en LES FILLES DE ILLIGHADAD. Hi ha alguna cosa de salvatge avantguarda en el so d’aquest trio que redimensiona la concepció del folk rural, de la música tuareg, dels límits de l’avant-rock, de l’after-folk i tants subgèneres més.
I és que en plena voràgine de projecció d’artistes com Mdou Moctar (qui, per cert, acompanya al trio en directe), Bombino o Tinariwen com abanderats de la nova música del desert africà, LES FILLES DE ILLIGHADAD és una autèntica declaració de principis: no sols de gènere musical, sinó de gènere a seques.
Un combo format en la nigerina localitat d’Illighadad, una comuna en el centre de Níger, al voltant del desert del Sàhara i a la qual sols es pot accedir a través d’un camí poc accessible, en ple desert obert, sense electricitat ni aigua corrent: una localitat nòmada, dedicada al pasturatge, sense cap riquesa material però amb una identitat tan original i salvatge com allunyada dels artificis infraestructurals del segle XXI.

Entrades: lliure limitada a l’aforament.

Organizers

Elx Cultura
Elx Cultura

Venue

L’Escorxador CCE
Carrer Curtidors, 23
Elx, Alacant 03203 España
+ Google Map
Phone:
96 665 82 30