Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mes del Major 2020

01 Octubre 2020 @ 11:00 - 23 Octubre 2020 @ 20:00

Com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, les activitats del Mes del Major se celebraran, en la seua gran majoria, a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament.

Començaran l’1 d’octubre amb l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors, data designada en l’Assemblea General de les Nacions Unides.

Aquest acte es retransmetrà en línia, en directe, des del Saló de Plens de l’Ajuntament i finalitzarà amb una breu actuació musical.

El dia 5 d’octubre tindrà lloc el lliurament de premis del Concurs de Relats i Pintura “Records d’Estiu”. Durant aquest estiu, es va llançar un repte en forma de concurs a la població major de 60 anys empadronada a Elx: la realització d’un relat curt o una obra artística original (pintura), que descriguera una situació o esdeveniment esdevingut durant l’estiu. El jurat estarà compost per la periodista Genoveva Martín i Carlos Javier Cebrián, de l’Associació Fruits del Temps, en la narrativa, i per la pintora il·licitana Antonia Soler en l’apartat de pintura. El 5 d’octubre, al Saló de Plens, es donarà a conéixer el guanyador o guanyadora de cada modalitat (pintura i relat) i es procedirà al lliurament de premis. Aquest esdeveniment es retransmetrà en directe i en línia.

El dia 7 d’octubre, hi haurà una xarrada virtual, impartida per una psicòloga, sobre “La soledat no desitjada”, en la que es podrà intervindre, a través del Facebook de l’Ajuntament, amb tota mena de preguntes.

Els dies 13, 20 i 28 d’octubre es durà a terme el cicle de ponències virtuals sobre salut i persones majors, que compta amb la col·laboració de la Universitat CEU- Cardenal Herrera.

Els continguts de les mateixes seran: hipertensió, diabetis i disfàgia. El públic podrà intervindre, a través del Facebook de l’Ajuntament, amb tota mena de preguntes.

El 23 d’octubre se celebrarà en un format especial “50 anys junts (Bodes d’Or)”, dirigit a les parelles empadronades al terme municipal d’Elx que es van casar l’any 1970 i compleixen 50 anys junts al llarg de 2020. Les persones interessades podran inscriure’s en qualsevol de les OMAC que hi ha al terme municipal d’Elx, fins al dia 13 d’octubre.

Details

Start:
01 Octubre 2020 @ 11:00
End:
23 Octubre 2020 @ 20:00
Event Category: