Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Microteatro en espacios públicos

16 Març 2018 - 18 Març 2018

€7

Divendres 16: Des de les 20.00 h fins a les 21.15 h

Dissabte 17: Des de les 18.00 h fins a les 19.15 h

Diumenge 18: Des de les 12.00 h fins a les 13.15 h

Espectacle no recomanat a menors de 15 anys. Diversos espais.

Producció: L’Escorxador i FITELX

Durada: 60 minuts

El projecte “Microteatro en espacios públicos” comença a Catalunya l’any 2012 en el marc del FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona). A partir d’aquest moment, el projecte es desenvolupa durant els tres anys següents en el Museu d’Història, en el Museu Jueu i en el Museu del Cinema, tots enclavats a la ciutat de Girona. L’any 2015, el FITSA (Festival Internacional de Teatre “Susana Alexander”) porta l’activitat durant tres temporades consecutives al Museu Nacional del Ferrocarril, a l’exconvent del Carmen d’Atlixco i al Museu de l’Exèrcit, tots ells situats en l’estat de Puebla (Mèxic). És el 2016 quan el FITELX (Festival Internacional de Teatre d’Elx) presenta el projecte per primera vegada a la Comunitat Valenciana escollint com a escenari el MAHE (Museu d’Arqueologia i Història d’Elx), una experiència que va resultar tan enriquidora, tant per al públic com per a tots els artistes que hi van participar, que el FITELX va decidir incloure-la de nou en la seua edició 2017 en un espai tan incomparable com la Torre de la Calaforra. L’Escorxador ja va incloure el projecte el passat any en la seua programació dins de les activitats de celebració del Dia Mundial del Teatre, i enguany repeteix experiència.

Al llarg d’aquests quasi sis anys han participat en aquesta activitat quasi 200 actors i músics de diferents nacionalitats, representant textos escrits en exclusivitat per a aquest projecte per autors i autores d’Argentina, Brasil, Colòmbia, Corea, EUA, Israel, Itàlia, Mèxic, Romania, Rússia, Uruguai, Veneçuela, i diverses ciutats d’Espanya (Alacant, Barcelona, Bilbao, Cadis, Elx, Girona, Huelva, Madrid, Sevilla i Tenerife).

Direcció: Ramón Perera

Repartiment: Mario Abril, Rocío Belmonte, Consuelo Cabañero, Juan A. Cartagena, Teresa Ferrándiz, Ani Kukala, Juan León, Emma López, Roberto Martínez, Vicente Paredes, Álvaro Quintanar, Marisela Romero i Begoña Vicente.

Preu: 7 euros

Venda d’entrades: en taquilla del Gran Teatre, Instanticket i taquilla de L’Escorxador una hora abans de l’espectacle.

Details

Start:
16 Març 2018
End:
18 Març 2018
Cost:
€7
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Organizers

Elx Cultura
Elx Cultura

Venue

L’Escorxador CCE
Carrer Curtidors, 23
Elx, Alacant 03203 España
+ Zoom Map
Phone:
96 665 82 30