Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TALLER “ENTRE NOSALTRES”

10 Setembre 2018 @ 10:00 - 01 Octubre 2018 @ 17:00

Casa de la Dona posa en marxa el Taller “ENTRE NOSALTRES”, dirigit a dones majors de 50 anys.

Lloc de realització: Casa de la Dona (Centre Social plaça de Barcelona, carrer Mario Pastor Sempere, núm. 43).

Dates: 10, 17 i 24 de setembre i 1 d’octubre 2018.

Horari: 10.00 h a 11.30 h.

Inscripcions: A casa de la Dona Tel 966659213

Es tracta d’un Taller de sensibilització, conscienciació i apoderament per a dones majors de 50 anys i amb el qual es pretén generar un canvi positiu en el grup al qual va dirigit, mitjançant el desenvolupament de diferents activitats dinàmiques i de reflexió que tractaran aspectes personals enfocats des d’una perspectiva de gènere.

S’analitzaran els rols de gènere i la socialització dins del sistema
patriarcal i les repercussions que han tingut dins de les seues experiències, els somnis i oportunitats, i les limitacions o dificultats superades.

Es valorarà els assoliments, les expectatives i l’aportació personal en la formació dels seus fills/es i nets/es, fomentant l’autoestima i la presa de decisions.
Mitjançant una sèrie d’activitats grupals, les usuàries prendran consciència dels seus drets i possibilitats com a dones, tenint l’oportunitat de compartir les seues inquietuds dins d’un grup regit per pautes de confiança i respecte mutu.
Rebran orientació sobre les seues possibilitats davant situacions de maltractaments o violència de gènere, animant-les a assumir un rol actiu davant situacions detectades per elles mateixes en altres dones, enfortint la relació de sororitat.

Impartit per: Sara Hernández Venancio i Rosario Díez García, Promotores d’Igualtat de Gènere.

Details

Start:
10 Setembre 2018 @ 10:00
End:
01 Octubre 2018 @ 17:00
Event Category:
Event Tags:
,