Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

XXVII Campionat d’Espanya Absolut de Natació amb Aletes per Comunitats Autònomes

Març 13 - Març 14

 

El XXVII Campionat d’Espanya Absolut de Natació amb Aletes per Comunitats Autònomes se celebrarà el pròxim cap de setmana del 13 i 14 de març de 2021, en jornada de matí i vesprada el dissabte, i de matí el diumenge, en la piscina coberta del Pavelló Esperanza Lag d’Elx.

En aquest campionat participaran les diferents seleccions de natació amb aletes de cada comunitat.

La Federació d’Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, per delegació de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques, organitza aquest campionat, que compta amb la col·laboració de l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Elx i la Regidoria d’Esports.

La natació amb aletes és un esport que es practica en piscina i aigües obertes, originat en la dècada dels 60, la seua evolució ha sigut constant a tot el món. Aquest esport depén de la CMAS (Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques); que és l’organisme que la dirigeix. Està emparentada amb la natació clàssica, encara que desenvolupa una preparació diferent, tant des d’un punt de vista tècnic com físic. Existeixen diverses modalitats; en funció, per exemple, del lloc de celebració, podem diferenciar entre proves en aigües lliures (llacs, mar, rius, pantans, ports, etc.) i proves en piscina que són més freqüents i mouen un major nombre de participants. Dins d’aquesta mena de proves, ens trobem amb tres especialitats: natació en superfície, natació en immersió amb utilització d’equips autònoms d’aire comprimit i natació en immersió en apnea.

Aquesta competició seguirà escrupolosament el Protocol COVID establit a aquest efecte per a la total seguretat dels esportistes, àrbitres i organització. Està prohibida l’entrada del públic per motius de seguretat i en compliment de la normativa establida a aquest efecte per les autoritats sanitàries.

 

Details

Start:
Març 13
End:
Març 14
Event Category:
Website:
https://www.buceofederado.com/

Venue

Pavelló Esperanza Lag
Avda Universitat d'Elx, 86
Elx, Alacant 03202 España
+ Zoom Map
Phone:
966658124