mural colaborativo juventud elche

Time to move: Posa la teua creativitat en moviment

Campanya “Time to move” 

Dia: Divendres 16 de desembre

Hora: a partir de les 18.30

Lloc: Plaça del Centre de Congressos

Activitats artístiques:

  • Pinta una obra d’art amb la temàtica d’EUROPA: diversitat, inclusió, mobilitat, llibertat de moviment, unitat. Requisits: tindre entre 14 i 30 anys, no haver guanyat cap premi amb aquesta obra, les mesures no superaran els 120×120 cm. El suport i la tècnica són lliures. Amb totes les obres rebudes es farà una exposició a l’esdeveniment del 16 de desembre, en el qual el públic podrà votar les seues obres favorites. Les tres finalistes s’emportaran un regal com a premi. Les obres s’entregaran el 12 de desembre fins a les 14.00 a les dependències de la Regidoria de Joventut (CCC L’Escorxador, C/Curtidors, 23).
  • El divendres 16 de desembre es farà l’esdeveniment a partir de les 18.30 a la plaça del Centre de Congressos, on es realitzarà una Jam Session Creativa en la qual es pintarà un mural gegant al ritme de la música en directe.
  • Per a concloure el procés creatiu, al gener es realitzarà el “Taller de l’Artista”. En aquest taller es pintarà de manera individual i creativa sobre un tros de l’obra col·lectiva creada durant la jam session.

 

Més informació i inscripcions: bit.ly/TimetomoveCreativa

 

Data

Des 16 2022
Expired!

Temps

18:30

More Info

Read More

Lloc

Centre de Congressos *Ciutat d'Elx
Categoria

Organitzador

Concejalía de Juventud
Phone
966658060
Email
juventud@elche.es
Website
www.elchejuventud.es