XI Edició de Fantaelx

El festival Fantaelx celebra enguany la seua XI edició, on retrà homenatge a la pel·lícula Parc Juràssic amb motiu del seu 30 aniversari. El tret d’eixida d’aquesta edició tindrà lloc el dijous 9 de novembre a les 20.00 h amb la seua projecció als cines Odeon. L’il·lustrador i cineasta Mario-Paul Martínez s’ha encarregat de l’elaboració dels quatre cartells amb criatures fantàstiques.

Fantaelx continuarà la seua programació el divendres 10 de novembre a les 19.00 h amb la presentació del llibre Territorios de la Alta Fantasía, obra que aborda reflexions entorn de l’Alta Fantasia, un gènere on el fantàstic desenvolupa una mitologia pròpia la marca distintiva de la qual es fonamenta en l’èpic enfrontament entre les forces del bé i del mal. Tindrà lloc a la llibreria Ali i Truc.

El dissabte 11 de novembre a les 19:00h tindrà lloc el Cicle Arrels del Fantàstic Valencià, amb la projecció del documental ‘Segrelles. Il·lustrador Universal’, i l’assistència de José Enrique Segrelles i el director de la pel·lícula Ignacio Estrela, a Catral. D’altra banda, el diumenge 12 de novembre amb l’exhibició dels primers curtmetratges a competició.

El Festival comptarà amb altres activitats detallades en la seua programació, com ara la Formació Fantàstica per a públic infantil i juvenil desenvolupada en centres educatius de Sant Joan d’Alacant i Benidorm; el Premi Especial FANTAELX-L’ALJUB, on part de l’estudiantat de la Universitat Miguel Hernández tindrà l’oportunitat de presentar i estrenar els seus treballs als cines ABC i les conferències dins d’una nova edició del Congrés Internacional de Gènere Fantàstic, Audiovisuals i Noves Tecnologies.

Tota la programació detallada amb horaris i ubicacions es troba disponible en la web del festival: https://www.festivalcinefantaelx.com/programa/

Data

Nov 09 - 25 2023
Expired!

Organitzador

Elx Cultura
Phone
96 665 81 45/46
Email
cultura@elx.es
Website
https://www.elche.es/cultura/