El regidor Carlos Sánchez presenta la III edició del concurs de gastronomia per a persones majors ‘Superxef Sènior’

El regidor Carlos Sánchez presenta la III edició del concurs de gastronomia per a persones majors ‘Superxef Sènior’

La inscripció es pot realitzar en qualsevol OMAC i queda oberta fins al 28 de febrer per a aquelles persones amb més de seixanta anys empadronades a Elx

El certamen tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Hostaleria els dies 26, 27 i 28 de març en la seua fase classificatòria, i el dia 5 d’abril serà la gran final

 

El regidor de Polítiques de Majors, Carlos Sánchez, ha presentat aquest matí l’edició 2019 del concurs de gastronomia ‘Superxef Sènior’. “Comencem amb molta il·lusió, però en aquesta tercera edició tenim més”, ha declarat el regidor. Així mateix, ha aprofitat per a agrair a la responsable de màrqueting de Musgrave España (Dialprix), Rosa Campello, la labor de patrocini que exerceix la marca de supermercats il·licitana.

Sánchez, que espera receptes “brillants i amb molt d’afecte” va enumerar les novetats d’aquesta tercera edició, com l’oficialització de la figura del “ajudant” i major nombre de premis “encara per concretar”. Igualment ha recordat que ‘Superxef Sènior’ està restringit a “aquells/es que exercisquen, o hagen exercit, la cuina de forma professional”.

Per part seua, Campello ha mostrat la satisfacció de la signatura que representa per la seua col·laboració amb l’Ajuntament, entre altres qüestions, subministrant al concurs els productes frescos, i a uns participants que, com ha dit, “malbaraten energia, com si es tractara d’una segona joventut”.

‘Superxef Sènior’, que compta amb seixanta places, està obert als/les majors de seixanta anys empadronats/des a Elx. I tindrà lloc a l’Escola Municipal d’Hostaleria els dies 26, 27 i 28 de març en la seua fase de classificació i, el dia 5 d’abril, la gran final. La inscripció es podrà fer fins al dia 28 de febrer en les oficines de l’OMAC, de la Regidoria de Majors o en la web de l’Ajuntament.

Jurat

Sánchez ha destacat la labor de populars xefs de la ciutat que han prestat el seu suport al concurs, des de la seua posada en marxa, exercint de jurat: Susi Díaz (La Finca), Tomás López (Mestizaje), Patricia Sanz (l’Atelier de Patricia), José Galera (el Antojito Ilicitano), Adrián Aliaga (Martino), Noelia Pascual (Cachito) Fran Castell (Confiteria Castell) i Odón Martínez (El Granaíno).

Com en la cita de 2018, s’editarà un llibret amb les receptes més apetitoses, moltes de les quals són tradicionals d’Elx, i amb aquesta iniciativa ixen de l’oblit.

Ajuntament d'Elx
Privacy Overview

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerte la mejor experiencia de usuario posible. La información de las cookies se almacena en tu navegador y realiza funciones tales como reconocerte cuando vuelves a nuestra web o ayudar a nuestro equipo a comprender qué secciones de la web encuentras más interesantes y útiles.