Les classes no se suspenen excepte al col·legi de la Baia i a l’institut de Torrellano

Les classes no se suspenen excepte al col·legi de la Baia i a l’institut de Torrellano

Des de l’Ajuntament d’Elx informem que les classes als centres escolars del municipi es mantenen per a demà dilluns, dia 20 de gener, excepte al col·legi de la Baia i a l’institut de Torrellano donada la situació en la qual es troben i amb la finalitat d’evitar riscos.

L’Ajuntament d’Elx ha decidit NO suspendre les classes demà després d’avaluar els últims parts meteorològics emesos pel Centre de Coordinació d’Emergències en els quals s’especifica que Elx es troba en situació de preemergència per vents (no per pluges), al contrari d’altres municipis de la província i de la Comunitat que sí que estan en situació d’emergència.

No obstant això, des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que extreme les precaucions i evite transitar per zones d’horts de palmeres i zones d’arbratge. En aquest sentit es recomana a la direcció dels centres escolars amb palmeres o un altre arbratge que els i les alumnes no isquen al pati.