Visitelche instal·la senyalística i cartelleria amb recomanacions per a la prevenció de la Covid-19 en Espais Naturals d’Elx

Visitelche instal·la senyalística i cartelleria amb recomanacions per a la prevenció de la Covid-19 en Espais Naturals d’Elx

Visitelche instal·la senyalística i cartelleria amb recomanacions per a la prevenció de la Covid-19 en Espais Naturals d’Elx

Entre les diferents disposicions adoptades per a la prevenció de la Covid-19, Visitelche Organisme Autònom Local, ha instal·lat 30 panells de senyalització en la Ruta de les Palmeres Singulars i el Sender del Palmerar.

WhatsApp Image 2020-07-15 at 08.20.33 (2)

Amb aquesta actuació es pretén informar d’una manera clara i concisa sobre les mesures de prevenció de la pandèmia a través de panells informatius o senyalística adaptada, mitjançant pictogrames que inclouen les mesures adoptades en els espais singulars, així com les recomanacions d’ús d’aquestes.

WhatsApp Image 2020-07-15 at 08.20.33 (1)

Aquesta acció forma part de l’estratègia de col·laboració entre el Patronat de Turisme Costa Blanca i les administracions públiques per a garantir la seguretat i informació al ciutadà en els espais singulars.

La Ruta de les Palmeres Singulars pretén donar un valor afegit al conjunt paisatgístic del Palmerar d’Elx, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, a través d’un recorregut en el qual es destaquen algunes de les seues palmeres singulars per la seua història, morfologia o bellesa natural. Actualment, en tot el terme municipal d’Elx hi ha 141 palmeres singulars, però en aquesta ruta donem a conéixer les més destacades del palmerar històric coincidint amb el recorregut més turístic de la ciutat.

El Sender del Palmerar, que està catalogat com un sender de xicotet recorregut (PR-CV 439), té com a element principal la palmera datilera. Durant quasi tot el recorregut no es perd la connexió amb el palmerar històric d’Elx. A més d’aquest impressionant escenari natural, també es pot gaudir de la ciutat i els seus monuments, les seues cases, horts tradicionals i altres elements emblemàtics.