Els guanyadors de Superxef Sènior Gabriela Grau, María Asunción Pomares i Carmen Bru presenten els seus plats estrela a l’Escola Municipal d’Hostaleria

Els guanyadors de Superxef Sènior Gabriela Grau, María Asunción Pomares i Carmen Bru presenten els seus plats estrela a l’Escola Municipal d’Hostaleria

Les receptes van ser cuinades per xefs de renom com Patricia Sanz, Carmen Canals i Fran Castell amb l’ajuda dels regidors de Política de Majors, Puri Vives; de Turisme, Carles Molina; i d’Urbanisme, Ana Arabid


Els plats guanyadors de Gabriela Grau, María Asunción Pomares i Carmen Bru van ser cuinats aquesta setmana per xefs de renom en la final de Superxef Sènior celebrada a l’Escola Municipal d’Hostaleria.

Els concursants van estar acompanyats per professionals del sector. Concretament, Patricia Sanz, del Restaurant Atelier, va cuinar la “Crosta a la Senyoreta” al costat de l’artífex del plat, Gabriela Grau, i la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid. Per part seua, Carmen Canals, de Latería Elche, va preparar l’“Arròs amb crosta d’Elx” al costat de María Asunción Pomares i el regidor de Turisme, Carles Molina; mentre que Fran Castell, de Confiteria Castell, va ser l’encarregat d’elaborar “El pastís rústic de poma i melmelada casolana” amb ajuda de l’autora del plat, Carmen Bru, i de la regidora de Política de Majors, Puri Vives.

Finalment, els vencedors del certamen van ser premiats amb parament de cuina oferit per Supermercats Dialprix, patrocinador del concurs.


Ajuntament d'Elx
Privacy Overview

Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerte la mejor experiencia de usuario posible. La información de las cookies se almacena en tu navegador y realiza funciones tales como reconocerte cuando vuelves a nuestra web o ayudar a nuestro equipo a comprender qué secciones de la web encuentras más interesantes y útiles.