Felip Sànchez trasllada el suport de la Regidoria de Desenvolupament Rural als productors agrícoles il·licitans a la fira ‘Fruit & Attraction’

Felip Sànchez trasllada el suport de la Regidoria de Desenvolupament Rural als productors agrícoles il·licitans a la fira ‘Fruit & Attraction’

“És fonamental que els productors puguen reprendre aquestes fires que són vitals per a la seua activitat comercial”, ha assegurat el regidor en un certamen que ha comptat també amb el suport de la consellera d’Agricultura, Mireia Mollà


El responsable de l’Àrea de Desenvolupament Rural de l’Ajuntament d’Elx, Felip Sànchez, ha visitat la Fira Internacional del Sector de Fruites i Verdures Fruit & Attraction, que s’està celebrant a IFEMA, a Madrid, del 5 al 7 d’octubre, per a mostrar el suport institucional de la Regidoria als productors agrícoles del municipi amb presència a la fira.

“Aquesta és la fira hortofructícola més gran del món. Els nostres expositors del Camp d’Elx venen ací per a fer contactes, per a obrir fronteres i nous mercats, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional. Des de la Regidoria hem vingut a donar-los suport en tota la seua activitat exportadora i productora”. Ha assegurat Sànchez i ha afegit: “És fonamental que els productors puguen reprendre aquestes fires que són vitals per a la seua activitat comercial”.


Felip Sànchez ha pogut visitar l’estand de la Comunitat Valenciana i la seua marca de qualitat “Molt de gust”, el de la denominació d’origen Granada Mollar d’Elx, el de l’Associació de Productors de Dàtils d’Elx, dos productes que ha qualificat com a “productes estrela del Camp d’Elx”. Precisament, aquesta és la primera fira a la qual assisteix l’Associació de Productors de Dàtils, que està realitzant una forta aposta per la promoció i la comercialització dels dàtils il·licitans.

Sànchez ha visitat també els estands de diversos productors del Camp d’Elx com ara Marfruit i Cambayas, entre altres.

Així mateix, la fira ha comptat també amb la presència de la consellera d’Agricultura, Mireia Mollà, i amb la dels directors generals d’Agricultura i de Desenvolupament Rural, que han visitat també els expositors il·licitans i els han mostrat el suport ferm de la Conselleria.

L’esdeveniment, tot un referent del món hortofructícola, serveix a les empreses del municipi com a gran aparador per a afermar i per a aconseguir introduir-se en nous mercats.