La Joventut Confrare il·licitana participa en la Trobada Nacional que se celebra a Valladolid aquest cap de setmana

La Joventut Confrare il·licitana participa en la Trobada Nacional que se celebra a Valladolid aquest cap de setmana

La Regidoria de Festes col·labora amb la Junta Major de Confraries per a fer possible la presència a la capital castellanolleonesa de la delegació d’Elx, formada per 40 joves de diferents confraries i germandats


La regidora de Festes, Mariola Galiana, acompanyada pel president de la Junta Major de Confraries de Setmana Santa, Joaquín Martínez i pel responsable de la Joventut Confrare d’Elx, Roberto García, ha donat a conéixer la participació de la delegació il·licitana en la VIII Trobada Nacional de Joves de Germandats i Confraries (JOHC) que se celebrarà a Valladolid des del 15 fins al 17 d’octubre.

Galiana ha incidit en el gran nombre de persones que formen la delegació il·licitana, integrada per 40 joves, pertanyents a les diferents confraries i germandats de Setmana Santa d’Elx, que participaran en aquest important esdeveniment anual.

L’edil ha destacat que “és essencial que la Setmana Santa d’Elx, que és una de les més importants de tota la Comunitat Valenciana, tinga una destacada presència en aquesta mena de trobades en les quals es posen en comú les experiències confrares de diferents poblacions, i es debat i s’analitzen els aspectes d’aquesta que celebració que més afecten la joventut, així com la seua implicació”.

Un estand a la Fira de Mostres de Valladolid promocionarà l’atractiu tradicional i turístic de la Setmana Santa il·licitana durant la trobada

Galiana ha destacat que, durant la celebració de la trobada, la Fira de Mostres de Valladolid acollirà un estand que promocionarà els atractius tradicionals i turístics d’Elx i la seua Setmana Santa, com ara la processó de les al·leluies o el diumenge de rams, entre les més de 600 persones que està previst que assistisquen a la trobada des de diferents llocs del país.

Per part seua, Joaquín Martínez ha agraït a l’Ajuntament la seua implicació amb la Setmana Santa il·licitana en general i especialment, amb la joventut confrare, que ha col·laborat amb la delegació il·licitana per al seu desplaçament fins a la capital castellanolleonesa.

El responsable de la Joventut Confrare d’Elx, Roberto García, ha manifestat la seua satisfacció perquè que és la primera vegada que Elx assisteix amb una delegació tan nombrosa a la Trobada de Joves i confia que aquesta mena de fòrums servisquen per a estimular la participació de la joventut en la Setmana Santa.