El Pare Noel omplirà de màgia i d’il·lusió la Marina diumenge 19 amb activitats nadalenques al centre social de la pedania

El Pare Noel omplirà de màgia i d’il·lusió la Marina diumenge 19 amb activitats nadalenques al centre social de la pedania

D’11.00 a 14.00 hores, les instal·lacions municipals albergaran un castell inflable, zumba i un taller de dolços nadalencs


El centre social de la Marina celebrarà l’esdeveniment ‘Papá Noel 2021’ diumenge 19 de desembre, d’11.00 a 14.00 hores, de la mà de les regidories de Participació i de Festes, de l’Associació de Veïns Pinomar i de la Comissió de Festes Patronals de la pedania.

Aquells que s’animen a participar, podran gaudir del tren màgic des de les instal·lacions del centre social a Lapònia, inflables per als més xicotets, zumba amb Paola Cardozo i tallers de dolços nadalencs amb Sweet Veri i altres elfs del Pare Noel.

Els més xicotets podran visitar la caseta del Pare Noel a partir de les 17.30 hores, que és quan arribarà a la Marina amb el seu trineu

Precisament a la vesprada, a les 17.30 hores, el Pare Noel arribarà en el seu trineu al centre social, i tots els xiquets i les xiquetes podran visitar la seua caseta, repleta de sorpreses, durant la jornada prèvia inscripció in situ. A més, també podran gaudir de l’espectacle ‘Conte de Nadal’.

Les edils de Participació Ciutadana, Puri Vives, i la de Festes, Mariola Galiana han agraït l’Associació de Veïns Pinomar i a la Comissió de Festes Patronals de la Marina l’esforç i el treball efectuat per a acostar a la pedania la màgia del Nadal, i ha convidat els veïns i les veïnes a participar en les activitats proposades.