L’alcalde i els regidors d’Educació i d’Esports donen suport a la carrera solidària del col·legi Reis Catòlics celebrada a l’hort de Monjo

L’alcalde i els regidors d’Educació i d’Esports donen suport a la carrera solidària del col·legi Reis Catòlics celebrada a l’hort de Monjo

L’alcalde, Carlos González, i els regidors d’Educació, María José Martínez, i d’Esports, Vicente Alberola, han donat suport a la carrera solidària que ha organitzat el col·legi Reis Catòlics a l’hort del Monjo. La iniciativa s’ha dut a terme en ple cor del Palmerar i ha comptat amb la participació d’al voltant de 400 alumnes d’Infantil i de Primària que han acudit acompanyats dels seus familiars, que han col·laborat amb la causa adquirint el seu dorsal i polsera solidària. La recaptació anirà destinada a l’Associació d’Afectats per la Deleció 1p36, un trastorn genètic ocasionat per la pèrdua d’un fragment d’ADN en el cromosoma 1.

Durant l’esdeveniment tant l’alcalde com els regidors han pogut saludar els participants acompanyats de docents, així com del director del centre escolar, Alberto Fuertes, i la professora d’Educació Física, Ángela Martínez.

La jornada de portes obertes ha servit de convivència entre les famílies i també per a ajudar les persones que pateixen aquesta malaltia rara caracteritzada per trets facials dismòrfics distintius, hipotonia, retard del desenvolupament, discapacitat intel·lectual, crisis epilèptiques, defectes cardíacs, alteració o absència de la parla i restricció del creixement d’inici prenatal.