La regidora de Polítiques de Majors felicita la il·licitana Ángela Antonia Alonso Maciá pels seus cent anys de vida

La regidora de Polítiques de Majors felicita la il·licitana Ángela Antonia Alonso Maciá pels seus cent anys de vida

La regidora de Polítiques de Majors, Puri Vives, va felicitar la il·licitana Ángela Antonia Alonso Maciá pels seus cent anys de vida durant la celebració del seu aniversari a la seua casa de la Foia. La responsable municipal li va entregar una carta de l’alcalde, Carlos González, una xicoteta reproducció de la Dama d’Elx amb la seua policromia original i un ram de flors, en una celebració en la qual Alonso Maciá va bufar els ciris del seu pastís davant els aplaudiments dels seus familiars, veïns i amics.

Ángela va nàixer del 22 de maig de 1923, i ha viscut durant tota la seua vida a la Foia. Durant molts anys s’ha dedicat a cura de l0a llar i dels seus fills i era mestressa de casa. També ha treballat en labors relacionades amb el camp. La seua família està composta per dos filles, cinc nets i huit besnets. Alonso Maciá és una dona molt estimada i admirada a la pedania.