L’Ajuntament d’Elx instal·larà una pantalla gegant a Candalix i una altra a la plaça Major de l’Altet per a seguir l’actuació de la cantant il·licitana Blanca Paloma a Eurovisió

L’Ajuntament d’Elx instal·larà una pantalla gegant a Candalix i una altra a la plaça Major de l’Altet per a seguir l’actuació de la cantant il·licitana Blanca Paloma a Eurovisió

La regidora de Festes, Mariola Galiana, destaca que el pròxim 13 de maig es donarà suport a l’artista amb dos grans festes simultànies que comptaran amb foodtrucks i servei de barra


L’Ajuntament d’Elx instal·larà una pantalla gegant a l’aparcament de Candalix i una altra a la plaça Major de l’Altet per a retransmetre la final d’Eurovisió, on el pròxim 13 de maig a l’estadi M&S Bank Arena de Liverpool la cantant il·licitana Blanca Paloma defensarà Espanya amb el seu tema EaEa. Així ho ha anunciat la regidora de Festes, Mariola Ga-liana, que ha destacat que “per a mostrar el suport a l’artista s’ha decidit celebrar la retransmissió d’aquest certamen amb dos grans festes simultànies perquè la ciutadania puga gaudir i veure la seua actuació en directe”.

“És un fet històric que suposa un gran orgull per a totes i tots, ja que per primera vegada una il·licitana representarà Espanya en aquest important Festival Internacional de la Cançó”, ha manifestat la regidora, que ha indicat que ambdós esdeveniments començaran a les 19.00 hores amb una sessió de “tardeo” per a anar calfant motors abans de l’inici del programa. Per això, es comptarà amb l’animació del dj Álvaro Fenoll a l’Altet i del dj Aitor Belda a Candalix. Segons ha assenyalat Galiana es podrà ballar i escoltar els grans èxits que han eixit del festival fins a les 21.00 hores, que és quan començarà el programa.

A més, la regidora ha apuntat que “s’ha creat l’etiqueta #ConBlancaPaloma per a abrigallar l’artista durant l’emissió del festival”. També es repartiran milers de banderoles amb la imatge de Blanca Paloma que de moment és una de les grans favorites dels eurofans, ja que segons les apostes es col·locaria en el top 5.

La regidora informa que els esdeveniments arrancaran a les 19.00 hores amb sessió de “tardeo” fins que comence el festival a les 21.00 hores i anima la ciutadania a utilitzar l’etiqueta #ConBlancaPaloma a l’hora de compartir les seues fotografies en xarxes socials

La regidora ha convidat la ciutadania a assistir a aquests esdeveniments i ha detallat que “tant a Candalix com a la plaça Major es posarà a la disposició de la ciutadania un servei de barra, lavabos públics i foodtracks amb l’objectiu que tots estiguem seguint a detall tot el festival i gaudint de la gran actuació de Blanca Paloma”.