Detingut per tràfic d’estupefaents en un habitatge

Detingut per tràfic d’estupefaents en un habitatge
  • Els Agents es trobaven en la zona buscant a l’autor d’una altra acció delictiva quan es van trobar amb una passada de droga.
  • Van ser sorpresos de manera clara, cap de les parts va poder negar el tràfic de droga.

El 30 de setembre, sobre les 16.40, els components del GAO (grup de suport a operacions) realitzaven una batuda per l’entorn del carrer Llimoner buscant al presumpte autor d’un fet delictiu. Durant aquesta cerca van observar dins d’una finca oberta el lliurament del que podia ser una paperina a canvi d’un bitllet.

Preguntades totes dues parts, el comprador va confirmar la seua presència en el lloc per a comprar cocaïna, motiu pel qual la va llançar pel celobert davant la inesperada presència dels agents. Per part seua, el venedor va reconéixer el fet, i va permetre l’entrada als actuants. a l’interior de l’habitatge van trobar més substància estupefaent, així com els elements necessaris per a la seua distribució, tals com bàscula de precisió i pesos.

L’individu, de 23 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials per un presumpte delicte contra la Salut Pública.