L’Ajuntament d’Elx posa de moda l’òpera amb un concert el pròxim 17 de novembre

L’Ajuntament d’Elx posa de moda l’òpera amb un concert el pròxim 17 de novembre

L’activitat, que és gratuïta, tindrà lloc a la plaça de l’Algeps a les 12.30 hores i serà a càrrec de la Banda Simfònica d’Elx.

La regidora de Cultura espera que “siguen moltes les persones que s’acosten a aquesta trobada musical per a escoltar una selecció de peces dels millors compositors de la història”.

“Si hi ha un art complet i capaç d’emocionar a persones de totes les edats és l’òpera, que ens conta grans històries amb l’ajuda d’un argument apassionant, una bella música i meravelloses veus humanes”, ha destacat la regidora de Cultura, Marga Antón, en roda de premsa, qui ha lamentat que “sovint es menyspree aquest gènere per considerar-lo minoritari i que només vaja dirigit a públics rics”. Per aquest motiu la Regidoria de Cultura en col·laboració amb la Banda Simfònica d’Elx i el patrocinador de l’esdeveniment, Grup Antón, han programat per al diumenge 17 de novembre el concert “Un matí en l’òpera” que tindrà lloc a la plaça de l’Algeps a partir de les 12.30 hores.

Antón ha indicat que “per fortuna aquest espectacle està ampliant el seu públic gràcies a la renovació de les seues posades en escena, als enregistraments discogràfics, les retransmissions per ràdio o televisió i fins i tot a la seua projecció als cinemes” i ha reiterat que “aquest acte és una contribució molt important per a retornar l’òpera al lloc on ha d’estar, en l’espai públic i entre la gent”.

L’edil ha assenyalat que “espera que siguen moltes les persones que s’acosten a aquesta trobada musical per a escoltar una selecció de peces dels millors compositors de la història”.