La Corporació Municipal condemna l’assassinat masclista de Torrevella

La Corporació Municipal condemna l’assassinat masclista de Torrevella

L’alcalde i membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal assisteixen a una concentració i tres minuts de silenci a la plaça de Baix


L’Ajuntament d’Elx ha condemnat l’últim assassinat masclista a Torrevella amb una concentració i tres minuts de silenci, a la qual han assistit l’alcalde, Carlos González, juntament amb membres de l’Equip de Govern i de la Corporació Municipal.

El Ministeri d’Igualtat va confirmar aquest dimecres, 26 de gener, que l’assassinat d’una dona de 68 anys a Torrevella el mes d’octubre passat es tractava d’un cas de violència masclista.

El presumpte assassí, un home de 70 anys, va ser detingut.

A més, el Ministeri ha recordat l’existència del servei d’assistència telefònica 016, les consultes en línia a través de l’email 016-online@igualdad.gob.es i el canal del WhatsApp en el número 600 000 016, que funcionen amb normalitat les 24 hores, tots els dies de la setmana i ha indicat de nou, que a través del 016 es pot demanar assessorament sobre els recursos i drets sobre la violència de gènere i assessorament jurídic.