“Elx al carrer” convertirà la ciutat en un gran espai escènic

“Elx al carrer” convertirà la ciutat en un gran espai escènic

Circ, música, clown, acrobàcies, malabaristes, màgia o teatre donaran vida als carrers il·licitans de dijous 7 de juny fins a diumenge 10 de juny

Els carrers i places d’Elx seran escenari aquest cap de setmana d’una àmplia programació d’espectacles a peu de carrer dirigits especialment a un públic familiar.

I és que Elx al Carrer celebra la seua XIII edició i ho fa amb novetats importants i amb una major qualitat en els seus espectacles gràcies a la decidida aposta de l’equip de govern per aquest esdeveniment.

Les regidories de Joventut, Cultura, Turisme i Participació col·laboren en aquest festival de les arts escèniques que s’ha convertit en un referent en aquesta modalitat de cultura al carrer. Circ, música, “clown”, acrobàcies, malabaristes, màgia o teatre donaran vida als carrers il·licitans del dijous 7 de juny fins al diumenge, 10 de juny.

“L’objectiu és que la ciutat es convertisca en un espai escènic en el qual totes les famílies il·licitanes puguen participar de les arts”, ha explicat la regidora de Joventut, Teresa Maciá, qui ha afegit que “és cert que aquest festival ha travessat diferents etapes, alguna d’aquestes amb falta de suports per part d’altres governs, per això, des que arribem a aquesta regidoria hem incrementat el pressupost de 3.000 a 8.000 euros. Considerem que és una iniciativa molt interessant per a la ciutat”.

Per la seua banda, la responsable de Turisme, Mireia Mollà, ha indicat que “està totalment justificada la col·laboració de Visitelche en aquest esdeveniment, ja que volem donar-li una major difusió i tinga una projecció més enllà dels veïns i veïnes d’Elx. En aquesta ocasió hem col·laborat amb un autobús descapotable que animarà els carrers en un recorregut el dijous de vesprada, coincidint amb la inauguració del festival”.

Mentre, el regidor de Participació, Felip Sànchez, ha assenyalat que “és el primer any en què ens sumarem a aquesta iniciativa amb una petita aportació perquè el festival puga ampliar les seues mires, ja que és un referent dins i fora de la ciutat”.

Novetats
Alex Valera, un dels responsables de l’Associació Elx al Carrer, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i ha destacat que entre les novetats previstes per a aquesta edició és treure el festival del centre de la ciutat portant-lo a altres barris.

A més enguany el soc artesanal canvia de format i estarà dirigit al moviment associatiu. D’altra banda, se l’introduiran novetats des de la perspectiva de gènere posant a dones al capdavant d’activitats que fins ara les realitzaven homes.

 

>>Descarregar programa Elx al carrer

Compartir: