Premi Emprenedor del Mes

La convocatòria dels premis “Emprenedor del mes” se situen dins de les accions dutes a terme des de la Regidoria de Promoció Econòmica a través de l’Oficina Municipal de l’Emprenedor amb els següents objectius:

 • Promoure l’emprenedoria entre la societat il·licitana.
 • Afavorir el reconeixement social dels emprenedors.
 • Fomentar una imatge positiva de l’empresari com a generador de riquesa i ocupació.
 • Premiar a les persones amb iniciativa emprenedora que desitgen posar en marxa un nou negoci.
 • Facilitar suport als emprenedors que inicien la seua activitat empresarial, de manera que servisca d’estímul per a la creació de noves empreses i noves ocupacions en l’àmbit de l’economia del municipi d’Elx.

Els esmentats premis es concediran en règim de concurrència competitiva.
Aquests premis estan dirigits a persones físiques i jurídiques la data d’alta en el cens tributari de les quals es realitze en el període comprés entre l’1 de gener de 2018 i el 5 de desembre de 2019.

Els premis consistiran en el lliurament, de 1.000 € en metàl·lic a cada guardonat, la qual cosa suposa un muntant total de 12.000 € per a l’exercici 2019, que aniran amb càrrec a la partida pressupostària 15.361/20/19, denominada “Pla Elx Emprén”.
A més, els premiats tindran dret a percebre una sèrie de serveis oferits per l’Oficina Municipal de l’Emprenedor i entitats col·laboradores, el valor de mercat de les quals s’estima en 1.500 €, aproximadament, per projecte premiat.
En concret, els serveis que ofereixen les entitats col·laboradores de l’Oficina Municipal de l’Emprenedor als premiats com a “Emprenedor del Mes”, són:

 1. CEEI Elx: 6 mesos de descompte del 50% en lloguers en el seu viver, o 6 mesos sense cap cost en el seu coworking.
 2. JOVEMPA: exempció en les quotes d’associats durant un any.
 3. Parc Científic Elx-UMH: per a projectes de caràcter innovador i/o tecnològic: accés directe a programes de suport a l’emprenedoria, que inclouen formació i tutorització d’assessorament especialitzat i premis de fins a 20.000,00 € per projecte.
 4. AESEC: Bàner de publicitat gratuïta en la Web d’AESEC.
 5. Cambra de Comerç: soci plata de la Cambra durant un any, i 6 mesos de descompte del 50% en lloguers en el seu viver.
 6. Terciari Avançat:
 • Desdejuni de treball amb experts de Terciari Avançat.
 • Descompte del 20% durant un any en serveis de lloguer d’espais per a reunions i/o esdeveniments en la seu del centre de negocis Business World d’Alacant.
 • Descompte del 100% en el depòsit fiança en el cas de contractació d’una oficina virtual en el termini d’un any.

I presència en mitjans de comunicació, gestionada per l’Oficina Municipal d’Emprenedor

El comité d’avaluació per a seleccionar als projectes premiats estarà constituït, a més de pel personal de l’Oficina de l’Emprenedor, per representants de les entitats col·laboradores: CEEI Elx, Jovempa, Parc Científic Elx-UMH, AESEC, Cambra de Comerç i Terciari Avançat.

El termini de presentació de candidatures estarà obert fins al 5 de desembre 2019.
El formulari per a la presentació de candidatures estarà disponible en la pàgina web de l’Oficina Municipal de l’Emprenedor (www.elcheemprende.com), i per descomptat, en la mateixa seu de la Regidoria de Promoció Econòmica.

Bases Premi Emprenedor del mes 2019. Castellà / Valencià

Instància sol·licitud 

Guia per a l’elaboració del Pla d’Empresa