Consulta sobre les activitats de dinamització participativa de barris i pedanies

Consulta sobre les activitats de dinamització participativa de barris i pedanies

El procés per a la consulta sobre les futures activitats s’obri fins a l’1 de juny

 

El regidor de Participació Ciutadana, Felip Sànchez, ha presentat la consulta que es va a realitzar per a conèixer l’opinió de la ciutadania sobre el seu programa de dinamització participativa en barris i pedanies.

Tal com ha apuntat Sànchez, “s’obri fins a l’1 de juny el procés per a la consulta sobre les futures activitats que queden pendents en el programa de dinamització de barris i pedanies, després que ja s’han realitzat activitats en l’Altet i Carrús (plaça de l’Algeps) i estan programades activitats per a Altabix, els Arenals del Sol i el Raval”.

En aquesta consulta, que es pot realitzar en la pàgina d’Elx Participa, la ciutadania podrà escollir entre diverses temàtiques per a les activitats en el seu barri.

La consulta es pot realitzar en el següent enllaç: http://www.elche.es/participacion-ciudadana/consultas-publicas/

Compartir: