Consultes públiques

2019. Maig. Consulta pública de l'esborrany de l'Ordenança reguladora de la prestació del servei d'autotaxi dins del terme municipal d'Elx. Acabada.
  • A proposta de la tinenta d’alcalde de Mobilitat Urbana i de conformitat amb l’article 133 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, amb data 26 d’abril de 2019 s’aprova per la Junta de Govern Local sotmetre a consulta pública l’esborrany de l’Ordenança reguladora de la prestació del servei d’autotaxi dins del terme municipal d’Elx, per la qual cosa es procedeix a la inserció en la pàgina web municipal dels documents que formen part de la ressenyada ordenança, perquè durant el termini de 20 dies hàbils s’efectuen els suggeriments que es consideren pertinents. Acabada.

Documents d’interés sobre aquesta consulta:

Esborrador ordenança >
Disseny del taxi>
Logotip Elx taxi>
Mòdul Lluminós>
Pictogrames>

Accés al formulari de consulta

 

2018. Agost. Consulta pública nou contracte creació del servei públic municipal de transport de viatgers per a la connexió del nucli urbà amb les pedanies del terme municipal d'Elx. Acabada

El Ajuntament d’Elx obri el procés de consulta pública prèvia a l’aprovació de l’expedient de contractació de la creació del servei públic municipal de transport de viatgers per a la connexió del nucli urbà amb les pedanies del terme municipal d’Elx.

Documents d’interès sobre aquesta consulta:

Accés al formulari de consulta

 

2018. Juliol. Consulta pública Ordenances aigua i clavegueram. Acabada

El Ajuntament d’Elx obri el procés de consulta pública prèvia a l’aprovació de l’expedient d’aprovació de les ordenances de regulació de la prestació patrimonial pels serveis de proveïment d’aigua, comptadors i clavegueram. Per a participar en el procés pots enviar un correu electrònic a consultaordenzasagua@elx.es o bé emplenar el present formulari:

Documents d’interès sobre aquesta consulta:

2018. Juliol. Consulta pública nou contracte de neteja. Acabada

El Ajuntament d’Elx obri el procés de consulta pública prèvia a l’aprovació de l’expedient de contractació del servei de neteja viària i recollida de residus a Elx. Per a participar en el procés pots enviar un correu electrònic a consultalimpieza@elx.es o bé emplenar el present formulari:

Documents d’interès sobre aquestaconsulta:

Resultat de la consulta pública a les aportacions de la ciutadania a l’esborrany de plec tècnic per a la contractació del servei de neteja viària i recollida de residus en el municipi d’Elx

2018. Mayo. Consulta pública activitats Elx Participa. Acabada

La Regidoria de Participació quiere conocer tu opinión sobre su programa de Dinamización participativa en barrios y pedanías.

Hasta el día 1 de junio puedes opinar sobre donde quieres que se realicen las actividades de la programación establecida. Puedes hacer tu selección en cada tipo de actividad.

Cada actividad se realizará en el lugar que más votos haya obtenido. Cada lugar acogerá una sola actividad.

Ya se han realizado actividades en El Altet y Carrús (Plaza de l’Algeps) y están programadas actividades para los siguientes lugares:
– Altabix
– Los Arenales del Sol
– El Raval

2018 Maig. Consulta pública de l'Ordenança Municipal Reguladora de l'Activitat de Crema Agrícola. Acabada

A proposta del Tinent d’Alcalde d’Eficiència energètica, Medi ambient i Rural, Parcs i Jardins i Palmerar, i de conformitat amb l’article 133 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, amb data 4 de maig de 2018 s’aprova per la Junta de Govern Local la submissió a Consulta pública de l’Ordenança Municipal Reguladora de l’Activitat de Crema Agrícola, per la qual cosa es procedeix a la inserció en la pàgina Web de l’Ajuntament d’Elx del text de la referida Ordenança perquè durant el termini de 20 dies hàbils s’efectuen els suggeriments que es consideren pertinents.

Consulta pública de l’11/05/2018 al 07/06/2018

Esborrany de l’Ordenança.Enllaç

Informe resolució aportacions. Enllaç

2018. Març. Consulta pública ordenança circulació. Acabada

A proposta del Regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica i Manteniment, i de conformitat amb l’article 133 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, amb data 23 de febrer de 2018 s’aprova per la Junta de Govern Local la submissió a Consulta pública de la modificació de la vigent Ordenança Municipal de Circulació d’Elx, per la qual cosa es procedeix a la inserció en la pàgina Web del Ajuntament d’Elx de les propostes de modificació perquè durant el termini de 20 dies hàbils s’efectuen els suggeriments que es consideren pertinents.Consulta pública realitzada del 05/03/2018 al 06/04/2018Memòria de consulta prèvia.Enllaç

 

 

 

2018. Febrer. Consulta Parc dels xiquetes i xiquets d'Elx. Acabada

El Ajuntament d’Elx mitjançant la Regidoria de Participació obri aquesta consulta veïnal. Volem conèixer l’opinió dels residents empadronats en la zona Altabix – Plaza Castella, que siguen majors de 16 anys. El motiu de la consulta és la futura remodelació per part de la Regidoria de Medi ambient del “Parc de les Xiquetes i els Xiquets”(situat en el carrer José Ferrández Cruz), amb l’objectiu d’ampliar els usos del mateix, aportar noves dotacions al barri i fomentar la convivència veïnal.

Consulta pública realitzada del 26/02/2018 al 11/03/2018

2017. Consulta prèvia ordenança soroll. Acabada

Memòria de consulta. Enllaç

2017. Consulta prèvia de la modificació de l'ordenança de circulació. Acabada
Consulta tancada
2016. Desembre. Consulta prèvia ordenança reguladora de l'autorització i obertura d'activitats. Acabada
Consulta pública realitzada del 27/12/2016 al 15/01/2017