La consellera d’Innovació aposta per destinar l’antic edifici de Correus a la formació adaptada a les necessitats de la indústria

La consellera d’Innovació aposta per destinar l’antic edifici de Correus a la formació adaptada a les necessitats de la indústria

La titular d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, visita la ciutat d’Elx, on ha conegut el treball de dos empreses il·licitanes i, a més, ha firmat en el llibre d’honor de l’Ajuntament


La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha visitat la ciutat d’Elx acompanyada per l’alcalde Pablo Ruz, on ha destacat la intenció de destinar l’antic edifici de Correus, propietat de la Generalitat Valenciana, a la formació adaptada a les necessitats de la indústria il·licitana.

“Se li donarà un nou ús de comú acord amb l’Ajuntament d’Elx, per a posar-lo a la disposició de la societat i les necessitats de l’empresa”, ha subratllat la consellera, que ha afirmat que és “fonamental formar capital humà i disposar de la millor mà d’obra, adaptada a allò que requereix la indústria il·licitana”. L’objectiu, ha dit, és posar en marxa aquest nou espai al més prompte possible. Precisament, la consellera d’Innovació ha visitat l’antic edifici de Correus, per a conéixer de primera mà unes instal·lacions de propietat de la Generalitat, on ja han començat els treballs inicials d’adequació.

 

També ha destacat el suport total del govern valencià al retorn de la Dama a la seua ciutat d’origen

Abans d’aquesta visita, la consellera ha firmat en el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Elx i ha destacat el compromís amb la ciutat i el suport autonòmic en les reivindicacions per al retorn temporal de la Dama. Posteriorment, l’alcalde li ha entregat una reproducció del bust i ha destacat el “compromís real del Consell amb Elx”.

Segons Ruz, “en poc més de 50 dies han visitat Elx tres consellers i el president Carlos Mazón, cosa que demostra el compromís amb la tercera ciutat de la Comunitat Valenciana i la 19a d’Espanya en població, a més de capital empresarial i econòmica de la província”. A més, ha agraït la seua “predisposició i coneixement de les necessitats que té Elx”.

La jornada ha començat amb la presència de la consellera en la constitució del nou Consell d’Administració de Fira Alacant, a més de la visita a dos empreses d’Elx Parc Empresarial, Pikolinos i Greene – gestió de residus i economia circular.