CENTRES SOCIALS D'ELX

Llistat de Centres Socials

Els Centres Socials són part de l’equipament del Sistema Públic de Serveis Socials. Dirigits a tota la població, des d’ells es desenvolupen diferents programes i serveis per a promoure el desenvolupament de les persones i dels grups en què s’integren, potenciant la seua participació i prioritzant les necessitats més urgents i bàsiques.

El SIOA és la porta d’entrada als Serveis Socials Municipals. Vosté pot accedir a qualsevol punt de SIOA Municipal per a una primera atención sense necessitat de cita prèvia i independentment de la seua zona d’empadronament.

El SIOA es troba en 6 centres socials del municipi d’Elx: centres socials del Raval, Altabix, Carrús, Poeta Miguel Hernández, Palmerars i Sant Antoni; i en les partides rurals del municipi en: Torrellano, l’Altet, la Marina, la Foia i la Baia.

Guia de carrers d'assignació de centres socials Veure enllaç
Coneix el Centre Social que tens assignat segons la teua adreça d'empadronament.


TALLERS PROGRAMACIÓ SOCIOCULTURAL Veure enllaç
Coneix les activitats dinamitzades des dels Centres Socials.


Centres de la ciutat

Centre Social d'Altabix
El Centre Social d'Altabix està situat en el mateix barri d'Altabix. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. El centre disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC). S'hi troben ubicats el centre juvenil i l'associació de veïns del barri d'Altabix. A més disposa d'una biblioteca per a adults i d'una infantil i juvenil. És punt SIOA.

Carrer Bernabé del Campo La Torre, 26, Elx, 03202

Telèfon: 966 658 175

 

Més informació >

Centre Social d'Altabix-Universitat
El Centre Social d'Altabix-Universitat, està situat en el mateix barri d'Altabix. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. El centre disposa de punt de trobada familiar (PEF) i disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC).

Av. Jubalcoi, 34, Elx, 03202

Telèfon: 966 658 271

 

Més informació >

Centre Social el Pla de Sant Josep
El Centre Social està situat al barri del Pla de Sant Josep. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional.

Manuel Lopez Quereda, 2, Elx, 03204

Telèfon: 966 658 207

 

Més informació >

Centre Social El Raval
El Centre Social del Raval està ubicat en el mateix barri del Raval. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional.
És punt SIOA.

Carrer Boix i Rosario, 2, Elx, 03202

Telèfon: 966 658 233

 

Més informació >

Centre Social Palmerars
El Centre Social de Palmerars està ubicat en el mateix barri de Palmerars. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'un centre juvenil. És punt SIOA.

Carrer Advocats d'Atocha, 39, Elx, 03203

Telèfon: 966 659 229

 

Més informació >

Centre Social Plaça Barcelona
El Centre Social Plaça Barcelona està ubicat en el mateix barri de la plaça Barcelona. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Allí trobem la ``Casa de la Dona`` (servei d'atenció integral a la dona).

Carrer Mario Pastor Sempere, 43, Elx, 03206

Telèfon: 966 659 213

 

Més informació >

Centre Social Poeta Miguel Hernández
Al Centre Social de Poeta Miguel Hernández s'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC) i d'un centre juvenil.
És punt SIOA.

Carrer Torres Quevedo, 14, Elx, 03201

Telèfon: 966 658 240

 

Més informació >

Centre Social Polivalent Carrús
El Centre Social Polivalent de Carrús està ubicat en Carrús Oest. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una biblioteca i d'un centre juvenil.
És Punt SIOA.

Carrer Antonio Brotons Pastor, 72, Elx, 03205

Telèfon: 966 658 115

 

Més informació >

Centre Social Sant Antoni
El Centre Social de Sant Antoni està ubicat en el mateix barri de Sant Antoni. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. És punt SIOA.

Carrer Joan Fuster, Elx, 03203

Telèfon: 966 659 214

 

Més informació >

Centre Cívic 1r de Maig
El Centre Cívic 1r de Maig està ubicat en la plaça 1r de Maig. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Plaça Primer de Maig, Elx, 03206

 

Més informació >

Centre Cívic El Pla - Sector V
El Centre Cívic del Pla està ubicat en el barri del Sector V. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Avinguda Llauradors, 1, Elx, 03204

Telèfon: 966 630 727

 

Més informació >

Centre Cívic Francesc Cantó
El Centre Cívic Francesc Cantó està ubicat en el barri de Carrús, en l'entorn de l'avinguda de Novelda. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Carrer Pedro Moreno Sastre, 36, Elx, 03205

Telèfon: 966 658 052

 

Més informació >

Centre Cívic Salvador Allende
Al Centre Cívic Salvador Allende s'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Carrer Espronceda, 98, Elx, 03204

Telèfon: 966 634 245

 

Més informació >

Centre Cívic Victoria Kent
El Centre Cívic Victoria Kent està ubicat en el barri de Carrús. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Carrer José Javaloyes Orts, 80, Elx, 03205

Telèfon: 966 658 214

 

Més informació >

Centres de les pedanies

Centre Social de la Baia
El Centre Social de la Baia està ubicat en la pedania il·licitana del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Allí trobem el consultori mèdic i disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC) i d'un centre juvenil. És punt SIOA.
*Punto SIOA- Enlace

Carrer la Caseta, 2, la Baia, Elx, 03292

Telèfon: 966 658 202

 

Més informació >

Centre Social de la Foia
El Centre Social de la Foia està ubicat en la pedania il·licitana del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC) i d'un centre juvenil. És punt SIOA.

Avinguda de Sant Andreu, 25, la Foia, Elx, 03294

Telèfon: 966 658 289

 

Més informació >

Centre Social de l'Altet
El Centre Social de l'Altet està ubicat en la pedania il·licitana del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC), d'una biblioteca i d'un centre juvenil. És punt SIOA.

Carrer València, 2, l'Altet, Elx, 03195

Telèfon: 966 658 266

 

Més informació >

Centre Social la Marina
El Centre Social de la Marina està ubicat en la pedania il·licitana de la Marina. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC), d'una biblioteca i d'un centre juvenil. És punt SIOA.

Avinguda de l'Alegria, 72, la Marina, Elx, 03194

Telèfon: 966 658 278

 

Més informació >

Centre Social de Torrellano
El Centre Social de Torrellano està ubicat en la pedania il·licitana de Torrellano. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Aquest centre sociocultural disposa d'un equip multiprofessional. Disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC), d'una biblioteca i d'un centre juvenil. És punt SIOA.

Plaça Mestre Antonio Cutillas, carrer del Jazmín, 102, Torrellano, Elx, 03320

Telèfon: 966 658 299

 

Més informació >

Centre Cívic Algorós
El Centre Cívic d'Algorós està ubicat en la partida d'Algorós. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida d'Algorós. Pol. 2, núm. 2116, Elx, 03293

 

Centre Cívic Altabix-la Gàl·lia
El Centre Cívic la Gàl·lia està ubicat en la partida d'Altabix. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida d'Altabix. Camí de l’Alcoraia. Pol. 1, núm. 1176, 03207, Elx, 03207

 

Centre Cívic Asprella
El Centre Cívic Asprella està ubicat en la partida d'Asprella. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida d'Asprella. Pol. 2, núm. 2065, Elx, 03292

 

Centre Cívic Atzavares
El Centre Cívic Atzavares està ubicat en la partida d'Atzavares Alt. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida d'Atzavares Alt. Camí de la Nave, Pol. 1, núm. 1127, Elx, 03290

 

Centre Cívic dels Bassars
El Centre Cívic dels Bassars està ubicat en la pedania del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Antigues Escoles els Bassars, Elx, 03195

 

Més informació >

Centre Cívic de Daimés
El Centre Cívic de Daimés està ubicat en la pedania del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Pedania de Daimés, núm. 1.152 (Carretera de Dolors) Elx-03294

 

Centre Cívic del Derramador
El Centre Cívic El Derramador està ubicat en la partida del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Camí de les Antigues Escoles - camí de Quico el Melonero. Pol. 1, núm. 1115 A, Elx, 03290

 

Centre Cívic Jubalcoi - Salades
El Centre Cívic Jubalcoi - Salades està ubicat en la partida de Jubalcoi. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida de Jubalcoi. Camí de Salades. Pol. 2, núm. 2036, Elx, 03295

 

Centre Cívic dels Arenals del Sol
El Centre Cívic dels arenals del Sol està ubicat en la pedania del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Pedania dels Arenals del Sol. Avinguda de Sant Bartolomé de Tirajana, 42-03195 Elx.

Telèfon: 966 658 127

 

Centre Cívic de Maitino
El Centre Cívic de Maitino està ubicat en la pedania del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Pedania de Maitino. Camí de les Escoles de Maitino, núm. 1038. Elx, 03295

 

Centre Cívic Matola
El Centre Social Matola està ubicat en la partida de Matola. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Partida de Matola. Camí de l'Ermita. Pol. 3, núm. 3079, Elx, 03296

 

Centre Cívic el Pla de Sant Josep (pedania)
El Centre Cívic del Pla de Sant Josep està ubicat en la pedania del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Pedania del Pla de Sant Josep, núm. 3024 (camí de la Caseta Alta cantó amb camí de Sevilla) Elx, 03293

 

Centre Cívic la Penya de les Àguiles
El Centre Cívic de la Penya de les Àguiles està ubicat en la pedania del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Carrer Francisco Vázquez Mateu , la Penya de les Àguiles, Elx, 03296

 

Més informació >

Centre Cívic de Perleta-Maitino
El Centre Cívic de Perleta-Maitino està ubicat en la pedania de Perleta. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Al centre es troba ubicat el consultori mèdic i disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC).

Avinguda de Perleta, 16 Perleta, Elx, 03295

Telèfon: 966 658 262

 

Més informació >

Centre Cívic Santa Anna
El Centre Cívic de Santa Anna està ubicat en la pedania del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives.

Pedania de Santa Anna. Pol.1, núm. 1105 A, Elx, 03113

 

Centre Cívic de la Vallverda
El Centre Cívic de la Vallverda està ubicat en la pedania il·licitana del mateix nom. S'hi realitzen activitats socioculturals i ludicorecreatives. Disposa d'una oficina municipal d'atenció a la ciutadania (OMAC).

Carrer de Paco Viudes, 26, Elx, 03195

Telèfon: 966 658 100

 

Més informació >

Mapa interactivo