L’Ajuntament d’Elx estima que participaran 250 esportistes en el Duatlon Cros CTB Ciutat d’Elx

L’Ajuntament d’Elx estima que participaran 250 esportistes en el Duatlon Cros CTB Ciutat d’Elx

El regidor d’Esports, Jesús Pareja, i el responsable del Club Triatlon Baeza, Manuel Baeza, han presentat el Duatló Cros CTB Ciutat d’Elx, que se celebrarà el pròxim 20 de novembre a les 10:00 hores des del Passeig de l’Estació i en el qual s’estima la participació de 250 esportistes.

“Volem agrair l’esforç que estan fent tant el Club Triatlon Baeza com el patrocinador oficial Serigrafic per dur esta classe d’activitats a la ciutat”, ha explicat Jesús Pareja.

La prova consta de dos esports dividits en tres segments. El primer d’ells és una carrera a peu i transcorre per un circuit urbà de 5 kilòmetres. El segon és un circuit de 20 kilòmetres en bicicleta de muntanya i transcorre pel Parc Municipal, la vessant del riu, la zona del Pantà, el Racó de la Morera i Ferriol. La última part consta de 3 kilòmetres de carrera a peu amb un circuit que passa pel Parc Municipal, el centre de la ciutat i la vessant del riu.

“És important recalcar que estem organitzant esta activitat a fi que Elx tinguera esta classe de proves, ja que en altres successos esportius pareguts que es realitzen al voltant de la ciutat el 50% dels participants són il·licitans”, ha recalcat Roberto Palacín, responsable de Serigrafic.

Les inscripcions tenen un cost de 23 euros i poden fer-se en la pàgina web del Club Triatlon Baeza i de la Federació Valenciana de Triatló.

Jesús Pareja ha aprofitat l’ocasió per informar també sobre l’acabament de les obres de l’aparcament del poliesportiu de la Foia.