L’Ajuntament d’Elx llança una campanya contra la violència de gènere simulant un catàleg comercial

L’Ajuntament d’Elx llança una campanya contra la violència de gènere simulant un catàleg comercial

A partir de hui i durant tres setmanes es repartiran 5.000 exemplars mitjançant bustiada i en edificis municipals i universitats
Enllaç al catàleg >

L’Ajuntament d’Elx, a través de les regidories d’Igualtat i Comunicació, llançarà demà, amb motiu del Dia contra la Violència cap a la Dona, una campanya original en contra de la violència de gènere simulant un catàleg comercial de la multinacional IKEA en el qual figuren dades sobre la situació real del problema, tant locals com generals.

La campanya ha sigut presentada este matí per les regidores d’Igualtat, Tere Macià, i de Comunicació, Esther Díez, i consistirà en el repartiment d’uns 5.000 catàlegs en edificis municipals i universitats, entre altres entitats, i en una bustiada per la ciutat durant tres setmanes.

“L’objectiu és sensibilitzar i fer una foto de la situació real de les dones en esta societat moderna que considerem igualitària, però les dades estan allí i les dones encara seguim patint violència de gènere. En estos moments el nostre compromís com a equip de govern és que esta realitat es corregisca”, comentà la regidora Tere Macià.

“Des de la regidoria de Comunicació ens toca destacar l’eina que hem utilitzat per a cridar l’atenció sobre este problema. Les dos regidories hem sumat esforç i, en este cas, hem simulat un catàleg de mobles perquè aquelles persones que el prenguen pensen que és un producte d’esta classe, quan es posen a vore’l s’adonen que en realitat són missatges a favor de la igualtat entre hòmens i dones i que descriuen situacions que es viuen cada dia. Açò és el que és denomina una acció de màrqueting directe”, explicà la regidora Esther Díez.

La campanya s’ha realitzat en col·laboració amb l’empresa il·licitana Goliat, els responsables de la qual destaquen que “las agressions poden passar en qualsevol lloc, des de la cuina fins al treball. Un catàleg de mobles ens ha paregut allò més adequat per a mostrar els diferents escenaris on es pot donar una situació d’encalçament”.