L’Ajuntament prepara la tercera edició de Biciescola

L’Ajuntament prepara la tercera edició de Biciescola

Un total de 22 centres de secundària de la ciutat participarà en la formació sobre seguretat vial i ús de les bicicletes

La regidora de Mobilitat, Esther Díez, ha presentat, junt amb Julio Fernández, de la unitat de ciclistes de la Policia Local, la tercera edició de Biciescola, que es durà a terme de gener fins a maig del pròxim any en 22 instituts de secundàries d’Elx.
“Amb esta iniciativa volem formar jóvens d’entre 15 i 17 anys en formació vial i ensenyar-los a usar de forma adequada la bicicleta”, ha indicat Esther Díez, i ha afegit que en total es realitzaran 300 hores pedagògiques en este àmbit.
Per la seua banda, Julio Fernández ha ressaltat l’èxit d’esta iniciativa. “Són molts els professors que es posen en contacte amb nosaltres perquè es facen estos tallers, però no podem donar cabuda a totes les sol·licituds”, ha explicat Fernández.
Així mateix, els tallers constaran d’una part teòrica d’uns 45 minuts aproximadament i de 3 hores de pràctica.
Per la seua part, la regidora de Mobilitat ha assenyalat que des de la Mesa de Mobilitat s’està revisant l’ordenança de circulació d’Elx per tal d’afegir més punts sobre bicicletes. “Tenint en compte que l’ús de les bicicletes en la ciutat va en augment, l’ordenança s’ha quedat insuficient”, ha ressaltat Esther.
Per als adults, el pròxim curs de BiciElx se celebrarà el pròxim 22 de desembre. Per a participar, cal fer la inscripció en el correu electrònic info@bicielx.es o en el telèfon 966614393.